Om oss

Om oss

Dette er Drømmeferien

Boligene våre ligger på Costa del Sol i området fra Benalmadena til Elviria.

Våre villaer og leiligheter er den perfekte base for familier, golfentusiaster og gutta eller jentene på tur. Ved utleie til større grupper bestående av bare voksne, må minst fire av leietakerne være over 30 år.

Boligene våre har sentral beliggenhet i forhold til Malaga flyplass, strender, shopping og opplevelser. Kyststripen fra Malaga til Gibraltar kan også by på over 50 førsteklasses golfbaner. I tillegg byr området på et oppkomme av historiske og kulturelle severdigheter, utallige fornøyelsesparker, flotte restauranter og superbe shoppingmuligheter. Med gjennomsnittlig 320 soldager i året, er Costa del Sol det ideelle reisemål året rundt.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en av våre flotte ferieboliger.

Benytt vårt kontaktskjema online for nærmere informasjon,
eller ring Bente på mobil 922 49492 eller Jarle på mobil 922 49495.

Costa del Sol

Solkysten, Costa del Sol, som også etterhvert er blitt kalt golfkysten, Costa del Golf, strekker seg fra Tarifa til noe lenger enn Motril på østsiden av Malaga hvor den grenser til Costa del Almeria. Kyststripen er Europas sørligste, og grenser mot fjellene og Middelhavet. Du kan se Afrika og snøen på fjelltoppene over Granada på samme tid.

Costa del Sol er utviklet og tilrettelagt for millioner av turisters ve og vel. Her finner man f.eks. mer enn 80.000 hoteller, og et enormt tilbud av sportsaktiviteter, bl.a de mange golfbanene. Den travleste delen av kysten finner du fra Malaga til Estepona. Øst for Malaga er det noe roligere.

Regionen er ideell for de fleste typer ferier, både av kort og lang varighet. Kysten eller innlandet, strandliv eller fjellet. Aktive ferier med golf, vannsport, ski e.l. Familieferier med strandliv, besøk i vannland, og fornøyelsesparker. Ferier med fokus på historie og kultur. Romantiske ferier med restaurantbesøk, spa og tur med hest og vogn i Mijas Pueblo.

Avhengig av hva du liker, kan du kjøre 10 minutter innover i landet og finne typiske hvite andalusiske landsbyer. Du kan besøke designerbutikkene i Puerto Banus eller et av de mange gatemarkedene i området. Eller du kan nyte et måltid i gamlebyen i Marbella omgitt av velduftende appelsintrær i blomst. Du kan velge mellom nesten 50 flotte golfbaner, gå turer i fjellet, står på vannski eller kjøre slalom i Sierra Nevada. Og selvsagt kan du nyte late dager på en av de vakre strendene, eller ta familien med til en av regionens mange dyre- og opplevelsesparker.

Regionen

Andalucia er Spanias nest største region hva gjelder areal, og den største hva gjelder innbyggertall.
Det varierende landskapet, det fantastiske klimaet og den vennlige befolkningen gjør regionen til et svært populært reisemål.

3000 soltimer i året, kilometervis med gylne sandstrender og vakre naturlige havneområder gjorde området til et sikkert anløpssted allerede tusener av år f.kr. da fønikerne først inntok landet.

Kyststripen fra Huelva til Cadiz, også kalt Costa del Luz, ligger mot Atlanterhavet, og karakteriseres av den finkornete sanden. Middelhavskysten fra Gibraltarstredet til Almeria, har et mildere klima med mindre vind og høyere sjøtemperatur.

Regionen har en overflod av tilbud til sine besøkende. Gylne strender, majestetiske og vakre fjellkjeder og de berømete «hvite landsbyene» rike på folklore og kunst. Her kan du oppleve Flamencoens magi og tyrefektning i dens mest autentiske utforming. Myter som «Don Juan» og «Carmen» ble født her.

Hva er det med denne interessante spanske regionen som gjør at så mange blir trollbundet av stedet? Noen vil si historien og arkitekturen, andre vektlegger kulturen, naturen og menneskene.

Kontrastene her er overveldende. Poeten Manuel Machado uttalte seg om regionen med ordene » Cadiz er klar og salt, Granada er bortgjemt, gråtende vann, romerske og mauriske Cordoba er taus og Malaga synger!» «Cadiz, sala claridad, Granada, aqua oculta que llora, omana y mora Cordoba callada, Malaga cantaora.»

«Jeg trodde jeg forsto så mye av stedet og menneskene etter en måneds opphold,» sa en ung mann. «Etter et år visste jeg at det var bare en begynnelse på en viten jeg hadde anskaffet meg om denne kontrastfylte delen av Spania. Nå, 20 år etter, har jeg fortsatt mye å lære.»

Andalusia består av åtte provinser; Almeria, Cadiz, Cordoba, Granada, Huelva, Jaen, Malaga og Sevilla. Ca. 6.5 millioner mennesker bor på 87.268 kvadratkilometer.

Det blir sagt at mennesker fant veien til Andalusia via Gibraltarstredet for en million år siden. Det er funnet 80.000 år gamle rester av Neanderthalis Homo (de første Homo Sapiens) i regionen. Mennesker tegnet på huleveggene i grottene i Nerja og i Pileta i nærheten av Ronda for 15.000 år siden.

Når egypterne hadde det travelt med å bygge pyramidene, foregikk det også en komplisert byggevirksomhet i Antequera. De andalusiske rikdommer var kjent i Solomons dager. Selv i det gamle testamentet finnes det sitat om skipet som kom fra Tarshish med rikdommer. Fønikerne var også blant de som innvaderte området og fant seg til rette i Andalusia. De grunnla Gadir, som idag er Cadiz, og Malaka som idag er Malaga for mer enn 3000 år siden. Senere har både romerne, maurerne og kristne gjort krav på, og blitt trollbundet av dette fantastiske området.

Filosof Jose Ortega y Gasset skrev: «Andalusias menn har alltid vært taktiske. De kjemper ikke imot de som innvaderer landet, de tar det med ro, vel vitende om at inntrengerne vil bli forhekset av området.» Det ble de da, og det blir vi fortsatt.

Opplevelser

Det finnes utallige opplevelsestilbud for både store og små langs hele kysten. Nedenfor vil dere finne litt informasjon om noen av de forskjellige tilbudene som det kan være morsomt å være med på. Dere vil også finne link til de respektive hjemmesidene, der dere kan finne nyttig informasjon om åpningstider, priser o.l.

Ta en titt på de forskjellige mulighetene som finnes for store og små, og planlegg litt av ferien nå.

 • FORNØYELSESPARKER
 • GROTTER
 • VAKRE HAGER
 • DYREPARKER
 • VANNLAND
 • BÅTTURER
 • SPORT
 • MUSEER
 • SHOW/UNDERHOLDNING
 • RESTAURANTER
 • SHOPPING

Golfbaner

Costa del Sol er et El Dorado for golfere. Man kan spille golf året rundt i deilig vær på fantastiske golfbaner.

I sommersesongen, fra juni til september, er prisene på de fleste banene sterkt reduserte. To spillere betaler mellom 80 og 95 euro for en 18 hullsrunde inkl. buggy. På grunn av varmen, anbefaler vi leie av buggy i sommermånedene.

Det er svært enkelt å finne fram til de ulike banene. De fleste er godt skiltet, og har grei tilkomst.

Dersom dere ønsker det kan vi organisere golfspillet for dere under hele oppholdet til reduserte priser. Vi kan også ordne med transport til og fra de ulike banene dersom dere ikke har leiebil. Reiser dere mange sammen og er konkurranselystne, kan vi også arrangrer ulike konkurranser.

Våre tilbakemeldinger

La Casita juli 2022

Hei, Etter noen dager på hytten i Gulen, mest i dårlig vær, er ferien slutt for i år. Vi var 5 voksne og to små gutter på 3 og 5 år som hadde et fantastisk 14 dagers opphold på La Casita. Huset var praktfullt og godt utstyrt og vi likte spesielt at alt var på en etasje med direkte utgang…

Casa Delfin august 2022

Hei Bente Nå er vi vel hjemme igjen , og lengter allerede tilbake! Vi har hatt en fantastisk uke i Casa Delfin. Huset er bare en drøm med god plass, høy kvalitet på alt fra møbler til meget velutstyrt kjøkken .Luftige og store soverom med gode senger til alle. Og store kjempefine bad! Vi…

Casa Maktub oktober 2019

Hei Bente! Vi er veldig fornøyd med oppholdet i Casa Maktub, både store og små. Fantastisk fint med så bra muligheter for aktivitet ved huset. Vi utnyttet alt, både gamle og unge. Kokkemiddagen ble vellykket, smakfull og rikelig med mat. Takk ellers for fin oppfølging. Leiebilmannen var også…

Casa Rododendro august 2019

"Casa Rododenro var helt nydelig, og har virkelig alt man trenger. Stort hus, mange hyggelige uteplasser, nydelig basseng og veldig fin utsikt. Stor veranda med basseng og utekjøkken var perfekt for lange dager ved bassengkanten. Det var så fint ved bassenget at vi endte opp med å bruke hele ferien…

Casa Maktub august 2019

Hei, Tusen takk til deg for fantastisk service. Du må også hilse så mye til eierne fra oss, vi har virkelig storkost oss her og hatt en fantastisk ferie. Mvh Yngve med familie

La casita august 2019

Dette er fjerde året på rad vi benytter oss av Drømmeferien. Meget god service fra Bente - i år som tidligere. Hun svarer alltid raskt og informativt, og undersøker det vi lurer på. Aldri noe tull. La Casita er en drøm, hvor familien har kost seg tre år på rad, og vi kommer gjerne igjen.…

Casa Delfin august 2019

Hola 🙂 Hjemreisen gikk fint og vi har alle bare gode ferieminner fra en fantastisk flott uke. Vi takker for oss, for god service hele veien og gode tips om både restauranter og severdigheter å besøke. El Oseano ble et høydepunkt og flott feiring. Casa Delfin var midt i blinken for vår…

Casa Amalfi juli/august 2019

Hei Bente, Både huset og oppholdet har vært helt fantastisk. Kommer definitivt til å anbefale både huset og dere! Jeg synes alt fra booking til utsjekk gikk sømløst og profesjonelt. Fullt mulig at jeg tar kontakt til neste år også:) Fortsatt god sommer til dere også:) Piotr

La Casita juli 2019

Hei, Da var nok en ferie på solkysten over. La Casita er et hus som virkelig har alt vi trenger og en super beliggenhet☀️☀️☀️. Det er vår 6 sommer der vi leier villa gjennom dere!!! Vi har bare positive opplevelser, dere er unike på service og oppfølging!!! Kan virkelig anbefales. Vi…

Casa Amalfi juli 2019

Fantastisk god service fra vi begynte å tenke på leie et feriehus her i vinter,  til vi forlot huset vi endte å leie her forrige uke. Rask med tilbakemeldinger og lett å få tak i når vi hadde spm. Kan anbefales på det sterkeste! Hanne med familie

Casa Delfin juli 2019

Enda en gang må jeg takke for oppholdet i Casa Delfin. Et nydelig hus dere har der og vi likte det godt. Mange vi har snakket med har blitt veldig interessert i å kunne låne dette, så får vi se om dere får mange forespørsler etter det…. 😉 Vi skal reklamere til alle vi kjenner og vi kommer…

Casa Amalfi juni/juli 2019

Hei Bente og Jarle Vår opplevelse i Casa Amalfi kan anbefales på det sterkeste. En nydelig villa der vi fikk virkelig slappe av og nyte vår ferie akkurat slik vi ønsket det. Veldig bra oppfølging fra dere og Anita etter at vi ankom boligen satte vi veldig stor pris på. Kan trygt anbefales…

Casa Rododendro juli 2019

Hei Bente, Vi er nå hjemme igjen etter et vellykket opphold i casa Rododendro. Hjemturen gikk greit og vi ble hentet av taxien som avtalt. Slik var det også ved ankomst. Taxien sto og ventet på oss.  Taxisjåførene yter god service ved å ta baggasjene inn og ut av taxien og videre inn på…

La Casita juli 2019

Hei, Takk igjen for utmerket service! La casita var et fantastisk hus og veldig perfekt for oss, vi reiste med to små gutter og foreldrene mine og skulle egentlig ha med au pairen, men hun dro til Kroatia i stedet - så da hadde vi god plass 🙂 Informasjonen om stedet var veldig bra - vi har…

Casa Belair juli 2019

Takk for mail Bente! Vi er MEGET fornøyde med vår uke i Casa Belair, fantastisk villa

La Casita juli 2019

Hola Bente 🙂 Reisen hjem gikk veldig fint, og vi har hatt en utrolig fin ferie med mange gode minner! Vi har hatt en fantastisk opplevelse med å feriere i La Casita, både med super service fra dere (Rafa  også) og det fantastiske huset med den supre beliggenheten. For oss med barn var både…