Utleie av villaer og leiligheter på Costa del Sol

Casa Mac1

Ideell villa for to familier. Dette er stedet dere vil ønske å komme tilbake til gang etter gang ! Terningkast seks fra våre gjester.....

På hovedplanet er det nydelig innredet stue og spisestue med utgang til stor terrasse. Terrassen er delvis overbygd, slik at man kan trekke seg tilbake fra solen dersom man ønsker det. Kjøkkenet er fullt utstyrt med komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og amerikansk kjøleskap. På dette planet finner dere også et lite gjestetoalett. En etasje ned ligger det tre soverom, alle med tilhørende bad. Her er det også et stort vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. I underetasjen er det ytterligere en stue med åpen kjøkkenløsning. I tillegg er det to store soverom og et bad samt vaskerom. Egen garasje og stort svømmebasseng med solsenger.

Det er aircondition/varme i alle rom samt gulvvarme på alle badene. Villaen er nydelig innredet og svært godt utstyrt med satelitt -TV, musikkanlegg og tilgang til internett. Barneseng og barnestol er tilgjengelig for våre gjester. Villaen har innbruddsalarm, og ellers patruljeres boligområdet av vaktselskap 24 timer i døgnet.

Villaen ligger direkte sørvendt med en ubeskrivelig utsikt over dalen, fjellene og Middelhavet. Fordi eiendommen vender mot sør, slipper man den verste solsteiken sent på ettermiddagen, noe som er deilig i de varmeste sommermånedene. Frokosten nyter man i deilig morgensol på den store terrassen.

Villaen ligger i et rolig boligområde bare 20 minutters kjøring fra flyplassen i Malaga. Et steinkast unna ligger det en liten nærbutikk som holder åpent noen timer på hverdager samt en liten lokal kafé/restaurant. En kort spasertur unna ligger det kjente fem-stjerners hotellet, Byblos, og hotell Tamisa ligger like utenfor området. Ellers finnes det utallige restauranter og barer i umiddelbar nærhet. Skulle man ønske en tur på byen, er det kun en kort kjøretur til utelivet i Fuengirola eller La Cala de Mijas. Fasjonable Marbella når dere på under en halv time.  Det er kun en kort kjøretur til badeland, zoo og shoppingsentrene El Corte Ingles og Myramar. I Benalmadena, ti minutter unna, er det marineland med delfinshow og et stort tivoli.

Ved inngangen til boligområdet ligger de kjente golfbanene Los Lagos og Los Olivos. Dette gjør at store deler av området framstår som et fantastisk parkområde med et utrolig fugleliv. Her kan dere bl.a. se flokker med grønne papegøyer, nydelige små ugler, og falkene er et spektakulært skue. Er dere ivrige golfere, kan området by på utallige flotte baner innenfor en halvtimes kjøring. Vi kan selvsagt ordne green fees til reduserte priser.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til denne deilige villaen !


 
Fasiliteter
Standard: Høy
Antall soverom: 5
Sengeplasser: 10
Avstand til strand 7-10 minutters kjøring
Avstand til sentrum 5-10 minutters kjøring
Aircondition Ja
Internett tilgang Ja
Basseng Ja
Pris 18.000 - 30.000
 

Kontakt oss for et uforpiktende tilbud

Fyll ut vårt kontaktskjema, så gir vi deg en snarlig tilbakemelding med tilbud og nærmere informasjon.

Dere kan også kontakte Bente på telefon 922 49492.

Velg boligtype:
Bilutleie: Ja Nei
Golf green fees: Ja Nei
Dato for opphold: Dag: Måned: År:
Antall uker:
Antall personer:
Navn:
Adresse:
Telefon:
E-post:
Kommentar:
web design & publiseringsløsning levert av Argo Internett AS ©