Utleie av villaer og leiligheter på Costa del Sol

bunn

Kontakt oss i dag!

bunn

Referanser

Casa Belair

Flott familievilla med 6 soveorm og 3 bad. Kjempestort hageanlegg med basseng/barnebasseng, ballplass og bordtennisbord.

CTC-2019000551

Les mer...

Casa Maktub, september 2018

Hei,

Casa Maktub var virkelig 5-stjerners og enda finere enn på bildene! Servicen fra dere med veldig god tilgjengelighet var uten sidestykke. Kommer gjerne tilbake og kan trygt anbefales!

Hilsen Eirik Syversen med familie

Les mer...

Casa Maktub, oktober 2018

Hei igjen, Bente....og takk for sist !

Turen hjem gikk fint uten forsinkelser.......og vi landet i øsende pøsende regn i liten storm. Så det ble peiskos med høststemning på lørdagskvelden. Takk for at du har reservert høstferien (uke 41) i 2020...og for at du kommer tilbake mer konkret på dette neste høst !

Så til vår opplevelse...som er èn blant mange i vårt fam.liv. Vi har nemlig vært i de fleste verdenshjørner med ungene opp gjennom årene.

Og for å sitere vår datter,Julie (eiendomsmegleren vår) så sa hun at dette var hennes mest fantastiske/lukseriøse ferieopplevelse ever ! Og vi kan nok langt på vei skrive under på det alle sammen. Og våre 4 eldste barnebarn holdt noen rørende og flotte takketaler siste kvelden på Maktub.-.....som også bekrefter det - sett med barneøyne. Så vi gleder oss allerede til 2020.

Og som jeg har sagt til deg ved flere anledninger/sms'er, så er du en meget god representant for utleier....som har gjort ditt ytterste for å ivareta oss på beste måte.

Mvh Leif E. på vegne av storfam. Brekke.

 

Les mer...

Casa Delfin, september 2018

Casa Delfin, Fuengirola, Mijas Costa, september 2018.

Takk for superuke i Casa Defin. Alt funket helmax:

Utleier Bente og Norsk Vaktservice ( Drømmeferien ) har, ja nettopp, service-service-service som credo. De ordner alt med et smil, minibuss-henting på flyplassen i Malaga, leiebil-levering «på døra» (ingen vits i å stå i kø på flyplassen) og innsjekk i usedvanlig velutstyrt villa med effektivitet og presisjon. Og her ligger nøkkelen til en topp ferie: Du får det du bestiller og trygghet i at de følger deg opp som kunde. En plutselig elektrisk svikt i deler av kjøkkenet ble fikset i underkant av tre timer av «utkommandert» elektriker-kontakt (sorry, ordspill). «Spania manjana»? No, pronto!

Vi var 7 på familietur med to barnebarn (2 og 5) som nærmest nektet å forlate bassenget. Derfor ble det bare korte turer til Zoo i Fuengirola, Aqua Park og stranden i Cabopino, med liten luksusbåthavn = desto flere lange frokoster, timer i sol ved bassenget (dykking og «bomber») og sløve ettermiddager og kvelder med en hvitvin eller GT (for noen begge deler!) på den nydelige terrassen. Pizza på italiensk restaurant på toppen av åsen, klar favoritt!

5-åringen oppsummerte en uke i sol, slik: Dette er livet, mamma!

Jan-Erik Lauré - Bestefar og Spania-frelst

 

Les mer...

La Casita, september/oktober 2018

Hei Bente,

Når det gjelder Villa La Casita og servicen du/dere ytte oss både før, under og etter vår opphold, så har vi en kommentar….KJEMPEBRA.

Huset var fantastisk, nesten bedre en det vi fikk inntrykk av i annonsen. Tipp topp moderne hus hvor alt vi trengte var på plass. I tillegg var det reint og pent, noe som selvsagt er veldig viktig. Uteområde, hage og basseng, var rett og slett helt vidunderlig.

Kommunikasjon med deg før oppholdet var veldig ryddig og grei. Opplegget med leiebil som du ordnet var helt supert. Mottakelsen vi fikk av deg når vi ankom La Casita var veldig bra. Vi følte oss virkelig velkommen og merket fort at du var opptatt av at vi skulle få en fin ferie. Tusen takk :-) Oppfølging under oppholdet og utsjekking fungerte også veldig bra.

Tusen takk for oss og at vi fikk lov å leie dette deilige stedet. Kommer gjerne tilbake ved en annen anledning.

Hugo Nordvik m/familie

 

Les mer...

La Casita august 2018

Tusen takk for et flott opphold i La Casita. Vi lengter allerede tilbake.

Vi reiste 6 voksne og 5 barn. Vi bestilte transport fra flyplassen via dere og ble raskt fraktet til villaen, dette fungerte kjempebra. Her ventet et fantastisk hus, det manglet virkelig ingenting. Velutstyrt kjøkken med 2 store kjøleskap. Vi lagde mye mat i huset og grillet flere av kveldene. Flotte og delikate bad med nydelige dusjer. Soverommene var store og madrassene herlige. Aircondition i alle rom. Supert at det var vaskemaskin her da det ble en del håndklevask. Uteområdet var fantastisk, flott basseng og flere sittegrupper, masse solsenger og parasoller. Vi tilbrakte mye tid rundt bassenget og flere av barna lærte å stupe.

Vi leide bil den uka vi var der nede og leide via dere. Helt supert å få bilen levert på døra og de hentet den ved huset igjen. Vi brukte bilen på noen utflukter, ellers sto den en del i garasjen. Stranda som ligger noen hundre meter fra villaen er kjempefin med flere koselige restauranter. Det lokale supermarkedet hadde også alt vi behøvde.

Tusen takk for all hjelp med transport, leie av bil, babyseng, ekstrasenger og mye god info om stedet. En stor del av den positive opplevelsen skyldes din/deres service og orden i forkant. Veldig trygt å bestille via dere og ha Bente som kontaktperson.

Vi håper å komme tilbake og har allerede anbefalt stedet til venner.

Mvh familien Gunnerud

Les mer...

La Casita juni/juli 2018

Hei, Bente !!

Ja, da var vi hjemme igjen – etter en fantastisk ferie på La Casita !! Det var virkelig et nydelig hus – flottere enn bildene kunne vise, synes vi !! Og servicen fra dere – da deg – var helt helt topp, med all informasjon som vi måtte trenge ( og mitt ekstra mas ! ) både før under og etter oppholdet !!

Du har vært enestående – og det har vi sagt til alle – tusen tusen takk for fantastisk god hjelp og godhet, Bente !!!!

Og som sagt – La Casita er et nydelig hus, på et nydelig sted !! Og huset et innredet veldig flott !! Jeg er veldig glad i hus, hjem, interiør og hage selv – så jeg kan se at det er en innreder med gooood smak her !! Veldig match på alt – farger og toner !! Nydelig !!

Vi stelte så godt vi kunne med det både hus, terasse og hage ! Vi har spylt og vasket og vannet – flere ganger ! !

Ellers var vaskedamene strålende – koselig og søte – og Rafael var en hyggelig mann !!
Vi satt igjen mye drikkevarer og varer som jeg håper de ble glade for !

Så når dette er sagt – så takker vi så mye for en nydelig ferie på La Casita !!!!

Vi gleder oss allerede til å komme tilbake !!

Og igjen – tusen hjertelig takk for all din gode hjelp og godhet, Bente !!

Mange hilsener fra

Ingvild og Jørn Tore Høili

 

 

Les mer...

Hacienda Elviria juli 2018

Thank you Bente for being an amazing host, we loved the apartment and have booked for next year.

Emma and family

 

Les mer...

Hacienda Elviria august 2018

Amazing apartment and great location, We had the best holiday made even better with the accomodation and pool.

We had a great time and really enjoyed our stay! Thank you.

Belinda and family

Les mer...

La Casita august 2018

Hei. 

Hjemreisen gikk veldig fint. Vi har stor kost oss masse, og vært veldig fornøyd med servicen du/dere har gitt. Vi kommer til å bruke deg igjen ved en seinere anledning. Huset sto til alle forventninger. Både stor og små har vært kjempe fornøyd med hele oppholdet. 

Hilsen Nina med familie og venner

Les mer...

Casa Estrella juli/august 2018

Hei,

Tusen takk for et flott opphold i Casa Estrella. Villaen var faktisk enda penere i virkeligheten enn det som fremkom på bilder. Flott innvendig samt utvendig. Stort basseng som alle 9 benyttet ofte, samt flotte blomstrer og palmer som omkranset boligen. Kan absolutt anbefale stedet til andre. Oppfølging og service i forkant og underveis var også meget bra.

Kanskje du hører fra oss ved en senere anledning, for området var virkelig flott og ser dere har mange flotte villaer tilgjengelig.

Hilsen Lisbeth med familie og venner

Les mer...

Casa Delfin juli 2018

Hei Bente

Tusen takk for et fantastisk opphold på vakre Casa Delfin.

Et nydelig hus med alt du trenger for en deilig og avslappende ferie. Et herlig bassengområde med flere sittegrupper rundt hvor man alltid fant en skyggeplass ved behov. Barna bodde praktisk talt i bassenget, og begge to svømmer nå uten armringer og dykker ned på det dypeste.

Imponerende kjøkken med flotte fasiliteter. Vi liker å lage mat med alle de gode råvarene man finner på Carrefour ( en skikkelig lekeplass for den matglade), så kjøkkenet ble flittig brukt. Kan absolutt anbefale å leie inn kokk for en kveld slik som vi gjorde, takk for all hjelp med det. Utrolig hvor mye man får for 50 Euro – to kokker som kommer for å lage mat, servere mat samt rydde – og det var MYE MAT .

«Fincaen» du anbefalte oss å spise var helt nydelig. Ungene storkoste seg med kattungene som var der, og det var nydelig hjemmelaget mat i sjarmerende omgivelser.

Når det gjelder utflukter var Mijas Pueblo en absolutt favoritt – for en vakker liten by. Her var vi både på dagsutflukt samt en kveld for å spise.

Takk for hjelpen da vi fikk motortrøbbel, du var så rask på pletten til å bistå oss å sørge for at vi fikk hjelp at du slo NAF Veihjelp ned i støvlene – TAKK !!!!

Leiebilordningen var super, rask utlevering og meget rask levering – deilig.

Til slutt vil jeg takk for en fantastisk service fra deg Bente, den har virkelig vært upåklagelig. Vi har fått raske svar og alltid med et smil og noen gode tips attåt.

Nok en gang – TAKK :-.)

Monica Vigsnes Lie m/familie

 

 

Les mer...

Casa Maktub juli 2018

Hei Bente,

Vi har hatt en aldeles nydelig tur og sitter igjen med mange gode ferieminner! 

Late dager ved bassenget og for en fornøyelse at det var saltvann! Helt magisk, spesielt fordi vi har en liten gutt som har sensitiv hud og reagerer litt på klor! Han verken klødde eller fikk noe som helst av utslett ! Og de siste dagene så kastet han armringene og svømte litt uten:-)

Spillkvelder rundt bordet ved kveldstid, god mat og drikke og fantastisk utsikt!  om morgenen møttes store og små ute ved sofagruppen på hjørnet til vakker soloppgang 07.15! Små øyeblikk som det blir husket og verdsatt:)

 Tusen takk for all hjelp med transport og leiebiler, for en service!!

Det eneste guttene kan sette fingeren på må være at tv`en hakket gjennom VM:)

Alt i alt, en fantastisk kjekk tur! 

Fortsatt god sommer, så prates vi kanskje igjen de neste årene ved ny booking:)

mvh Nina 

 

 

Les mer...

Casa Estrella 2018

Hei Bente,

Takk for tilbakebetaling av depositum. Vi savner allerede varmen og atmosfæren i Malaga :-)

Vi er superfornøyd med å leie gjennom dere, det føles trygt og etter noen års erfaring så vet vi at vi kommer til og få en super ferie :-)

Du er alltid tilgjengelig og ordner opp dersom det er noe vi lurer på. Ordner med bil for oss og hva vi ellers måtte trenge. Vi kunne ikke fått bedre service :-)

Casa Estrella var et nydelig hus i et stille og rolig område :-) Vi fikk mange gode tips av Anita som tok imot oss når vi kom.

Neste sommer gleder vi oss til å feriere i La Casita for femte gang :-)

Sommerhilsen fra Elin med familie :-)

Les mer...

Casa Estrella juli 2018

Hei,

Takk for oss Bente, super service som alltid, leier gjerne igjen av dere. Nå er vi godt kjent i området, men greit med kjappe svar på sms hvis vi lurer på noe. 

Godt når alt funker med hus og nøkkelen ved ankomst, og avreise.  Strålende ferie, Estrella var helt super, skikkelig luksus, praktisk og fungerte strålende for oss!

 Nå fortsetter ferien på hytten, ha en fortsatt flott sommer du også! Hilsen Jannicke og gjengen :-)

Les mer...

Casa Rododendro juni/juli 2018

Hei Bente.
TUSEN takk for oss. Hjemreisen gikk veldig fint, og vi sitter igjen med utrolig mange fine minner.
Det er faktisk veldig vemodig å ikke være i Casa Rododendro lenger…
Vi vil også takk for utrolig godt samarbeid med deg, du har vært skikkelig god på å svare/tilbakemelde
til oss uansett når og hva vi har lurt på. Servicen er upåklagelig. Jeg har allerede anbefalt dere videre
til mange bekjente. Vi ønsker GJERNE å benytte oss av dere som leverandør ved senere anledninger!
Fortsatt god sommer til deg og dine. Og igjen, TUSEN takk for oss :)
Beste hilsen Camilla og Jan Arne

Les mer...

Casa Delfin juni/juli 2018

Hei Bente!

Takk for rask overførsel av depositum. Vi hadde det supert i Casa Delfin! Vi var svært fornøyd
med oppfølging og service både før og under oppholdet. Raske svar og god hjelp til alt vi spurte om.
Veldig bra! Huset er veldig flott og fungerte fint i alle ledd. Vi ønsker nok gjerne å leie flere ganger,
men ønsker nok da 2 uker i strekk dersom det er mulig?
Mvh
Kjerstin Himle

Les mer...

Casa Estrella juni/juli 2018

Hei Bente,
Hjemreisen gikk fint, og vi hadde en flott ferieuke! Casa Estrella er fantastisk.
Vi opplevde servicen deres som strålende. Vi hadde jo et par mindre utfordringer i løpet av uken,
og dette ble håndtert veldig raskt og smidig. Det satte vi stor pris på. Det er en god trygghet at
dere er så tilgjengelig som dere er. Generelt er nok det noe nordmenn på ferie er glad for.

Vi anbefaler dere gjerne til andre, og for egen del tror jeg nok det blir et nytt leieopphold på
et senere tidspunkt - det er en fantastisk måte å feriere på!
Ønsker dere fortsatt god sommer.
Mvh
Anders

Les mer...

Casa Maktub juni 2018

Hei!

Vi ble anbefalt Casa Maktub av en kollega, som var veldig fornøyd med alt før,
under og etter oppholdet. Så vi tenkte vi at dette var noe for oss.  Dere gav et
veldig godt førsteinntrykk med rask og utfyllende tilbakemelding på alle spørsmål
vi hadde. Turen ned gikk fint, og leiebilselskapet dere anbefalte leverte som avtalt,
noe som var veldig fint med tankte på at vi hadde med 5 (utålmodige) barn. Bra veibeskrivelse!
Huset var som på bildene, om ikke bedre! Flott område, stort basseng til alle 11 og
fantastisk uteområde. Flott med mange forskjellige uteplasser og stor plass for barna.
Selv under oppholdet hadde vi spørsmål og de ble besvart raskt. Tipp topp service!
Vi er superfornøyde alle sammen med oppholdet og vi leier gjerne av dere igjen enten
Casa Maktub eller et annet hus.
Takk for en flott ferieopplevelse :-)
Fortsatt god sommer!
mvh Magnhild og de 10 andre :-)

Les mer...

Casa Maktub juni 2018

Hei,
Takk for flott uke I Casa Maltub. Alle fra 8 mnd til 65 år gledet seg over oppholdet.
Det svarte til forventninger. Veldig bra utstyrt hus med supre uteområder.
Vi var kjempefornøyd både ned din oppfølging og huset.
Tar gjerne kontakt hvis vi skal leie senere.
Koser oss fremdeles her nede.

Sommerhilsen fra Elisabeth og Klaus

Les mer...

Casa Maktub mai/juni 2018

Hei Bente & Jarle

Tusen takk for strålende oppfølging, hjelp og info om alt mulig, og et nydelig opphold.
Det er veldig trygt og godt å vite at dere er en telefonsamtale unna, og så ordner dere
opp dersom vi trenger hjelp. Og tusen takk for den servicen dere ga denne gangen ved å
hente noen av oss på flyplassen, slik at vi slapp å ha en ekstra leiebil. Dere er fantastiske :-)
Etter en del familieturer i området, var det tid for en herlig jentetur i Casa Maktub! For en
luksus, vi har virkelig hatt en strålende uke. Stort og flott hus, med mange ulike områder
ute, inne var vi nesten ikke. Bildene lyger ikke! Hadde det vært små med ville nok både
trampoline og leke/treningspark blitt flittig brukt.
 
Leiebilene er også en flott ordning, effektivt, veldig enkelt og greie biler.
 
Vi gleder oss til neste tur, for vi liker oss veldig godt i området, husene er flotte,
og servicen fra dere er strålende.
 
Fortsatt fin sommer til dere, vi gleder oss til neste gang.
 
Hilsen Wenche, Jannicke & resten av jentene :-)
 

Les mer...

Casa Maktub mai 2018

God morgen Bente

Her kommer noen tilbakemeldinger fra oppholdet :

  • God oppfølging under oppholdet
  • Utleievert var veldig hjelpsom og hyggelig
  • Huset stod til forventningene
  • Kunne vært bedre internett/ TV signaler
  • Kanskje oppvarming av basseng 

Men som tidligere nevnt : Et fantastisk hus/ eiendom og et helt topp opphold.

Ha en super dag videre :-)

Hilsen Tor Helgesen m/ familie

Les mer...

Casa Maktub mai 2018

Hei Bente!

Hjemreisen gikk helt topp og depositum er mottatt.  Vi håper at overleveringen av

huset var slik dere ønsker det. Vi har vel bare gode ord å komme med i etterkant av ferien. 

Booking, håndtering av vår lille misforståelse mht antall beboere, selve overlevering og

husets standard ift beskrivelse, har alle vært positive opplevelser. Jeg både har anbefalt,

og vil fortsatt kunne anbefale, Drømmerferie.no til andre. 

Jeg håper vi finner anledning til å booke feriebolig via dere igjen. 

God helg!

mvh

Ronny Sørensen

Les mer...

Casa Rododendro oktober 2017

Hei Bente !

Vi er alle sammen, store som små, svært godt fornøyd med ferien og boligen vi fikk leie. Været var ideelt og boligen var meget bra på alle måter. Helt ideell for oss, flott utsikt, deilig bassengområde, god plass og meget godt utstyrt. Ingenting manglet. God plass til å være sammen, men også plasser man kunne være alene. Vi vil gjerne leie igjen, dersom muligheten byr seg ved en senere anledning.

Vi har ingenting å klage på når det gjelder servicen heller. Tvert imot. Oppfølgingen, både i forkant og under oppholdet var meget bra. Ikke «påtrengende» og ikke «fraværende»

Transporten t/r flyplassen fungerte utmerket. Perfekt timing. Det samme med leiebilordningen. De leverte og hentet som avtalt.

Alt var meget bra. Tusen takk for at vi fikk denne muligheten.

Mvh

Helen og John-Edvard

              

Les mer...

La Casita, august/september 2017

Hei Bente.

Vi kom vel hjem på lørdag, og det var deilig å ha søndag  hjemme for de som skulle på jobb mandag.

Vi hadde en  fin og behagelig uke hvor alt i huset fungerte 100%. Svømmebassenget var stort og delikat, og Oda på 4,5 år lærte nesten å svømme, og var mer i vann enn på land. Soverommene med deilige senger og alle baderommene var romslige. Vi var også fornøyde med å bli hentet i maxitaxi tur/retur, og deilig at leiebilen sto ved huset da vi ankom. Greit å ha bil når vi skulle handle til ti personer og ta en kjøretur til Marbella.

Det var veldig betryggende å ha deg Bente som kontaktperson , og kunne ringe hvis det var noe vi lurte på. Kjempebra service var vi enige om. Håper muligheten byr seg slik at vi kan komme tilbake til La Casita. 

Mvh

Marit Hansen m/fam.

Les mer...

Casa Delfin, august 2017

Kjære Bente,

Da er hverdagen kommet! Jobb og skole kaller.

Først vil jeg takke deg for all hjelp med organiseringen du har  bidratt med. Alt gikk strålende fra A-Å.

Oppsummering:

Leiebil:

For en topp service og så enkelt og raskt!! Utleveringen gikk strålende. Bilen var i tipp topp stand, passe med riper i lakken slik at vi ikke var redd for å bli belastet for flere + at vi derfor kunne parkere hvor som helst :-) To minutter etter av vi ankom flyplassen i går var bilen overlevert. Dette firmaet kan anbefales videre til andre, mye bedre enn de store og kjente leiebil selskapene. 

Huset:

For en drøm av en bolig. Jeg vil og ha et slikt hus… Vi får leve med drømmen i noen år til. Alt sto til forventningene. Antall soverom gikk perfekt opp. Air cond i alle rom var et stort pluss. Huset er praktisk med uteplass ved kjøkkenet og ved sittegruppen like ved var det svalt hele dagen. PS: Bildene på Finn.no viser ikke det nye og fine uteområdet dere har fått rundt  bassenget. Kanskje en oppdatering snart?

Selve festen:

Dette gikk så strålende, ord blir fattige!! Jeg ble litt nervøs en stund da klokken nærmet seg 18 og kokken ikke var kommet. De hadde hatt litt problem med bilen + trafikken.Men, dette ble ikke noe stress. Vi utsatte middagen til 1930, det spilte ingen rolle for oss. Da ble det litt roligere for kokken og hjelperen og utsette maten, de kunne begge senke skuldrene. Men, for et team disse to gutta var og maten var helt fantastisk!! Svigerfar forsto først nå at han er altfor kjedelig i matveien. Han med oss fikk virkelig teste smakssansene. Samtlige retter vi hadde på menyen vi valgte var utsøkte. Retten med svin og Gorgonzola som vi la til som ekstra må jeg si  var en høydare :-) Vi valgte å dekke opp ved bassenget og dette ble veldig stemningsfullt. Dette kan anbefales selv om dagene er varme. Det ble svalt og godt å sitte her siden det var skygge og sola ikke skinte direkte på oss.

Gitaristen som spilte for oss var prikken på i,en. Svigermor satt og tørket tårer igjennom flere kjente sanger og Nikolas selv var mørk, mystisk og sjarmerende. Svigermor klarte ikke å ta øynene bort fra han :-)

Margies Cakery som kom med kake til oss kan dere og trygt anbefale videre til andre. Jeg hadde tett og god kommunikasjon med henne hele veien, og vi klarte sammen å finne et tema og en kake som passet Torill. Legger ved et bilde av en kake fylt med bringebær og mandel krem. Kaken er 50-60 tall inspirert. Torill har alltid vært glad i å danse.

Sum og samarium hadde vi en 70 års feiring ingen av oss vil glemme, vi skapte flere minner sammen i Casa Delfin denne uken som vil være med oss resten av livet.

Uten din gode hjelp så hadde dette ikke vært like profesjonelt og lett å få til. Jeg kommer til å dele våre opplevelser med de vi møter, og jeg kommer trygt til å anbefale dere videre til alle vi kjenner.

Jeg kan med handen på hjerte si at denne feiringen overgikk alt. Vi kommer gjerne igjen... Igjen, Tusen - Tusen Takk

Klem fra

Ellen m/familie

 

 

Les mer...

Casa Maktub, august 2017

Hei Bente :-)

Ferien vår i Spania var helt fantastisk! Vi koste oss veldig mye alle 8. Vi kunne tenkt oss å være der både ei og to uker lengre. Huset og eiendommen var nesten bedre enn forventningene. Det var godt utstyrt og hadde alt vi trengte og vel så det. Det eneste vi savnet var et ekstra tørkestativ da tørketrommelen var i ustand. Men det er en bagatell. Huset lå i et fint og rolig område, men nærme nok større plasser om man ønsket det. Vi var alle enige om at dit vil vi tilbake! ☺️

Servicen fra dere har vært upåklagelig! Fra begynnelse til slutt. Det satte vi stor pris på ☺️ Vi har leid leiligheter og hus i både Spania og Frankrike tidligere og har aldri opplevd en sånn service. Dere er allerede varmt anbefalt til alle vi har snakket med ☺️

Mvh Camilla ☺️

Les mer...

Casa Delfin og Casa Estrella, juli 2017

Hei Bente

Ja, vi kom oss fint hjem vet du. Var litt vemodig og dra. Men dessverre så har alle ferier en slutt.

Vil igjen takke så mye for oss! Og for leie av 2 flotte hus. Min favoritt var jo helt klart Delfin. Så utrolig flott hus, hjemmekoselig, supre uteplasser, flott basseng og alt. 

Ellers må vi si at servicen deres var helt ypperlig. Ordning av leiebiler, at vi fikk veldig god oppfølging fra deg gjennom hele oppholdet. Følte oss så godt ivaretatt. Stor takk! Alt i alt er vi virkelig storfornøyde. Frister helt klart til gjentakelse.

Fortsatt god sommer til dere begge.

Mvh 

Elisabet og resten av følget

Les mer...

Casa Maktub, august 2017

Hei!

Ja no er vi vel heime etter ein kjempeflott ferie. Alle var veldig fornøyd med huset og ikkje minst det fine og store uteområdet. Dette var ideelt for barnebarna våre (6 stk i alderen 2-7,5 år), som storkoste seg med basseng, trampoline og stor plen til å springe og leike på. Barna og vi voksne var også veldig fornøyd med ballplassen og treningsområdet. Dette er ein super feriebolig som dekker de fleste behov både ute og inne. Området var fredelig og rolig, og vi fekk ein avslappa ferie.

Tusen takk for god service og oppfølging. Vi har følt oss godt ivaretatt frå første stund.

Informasjonen vi fekk i forkant var veldig god og den fine permen i huset var veldig nyttig. Det var og veldig kjekt å få SMS då vi kom fram første dag. Det føltes veldig trygt å vite at ein raskt kunne få kontakt dersom ein skulle trenge hjelp til noko.

Vi takkar for oss for denne gang og kjem gjerne igjen ved ein seinare anledning. 

God sommar vidare til dere også!

 

Vennlig helsing

Astrid Risa m/ familie

Les mer...

La Casita juli/august 2017

Hei,

Vi har hatt en fantastisk opphold og drømmer om en uke til neste år samme sted. Huset er fantastisk og uteområdet enda bedre. Gode utemøbler, nok sittegrupper, solsenger og parasoller, så alle ble fornøyde! Vi brukte også grillen flittig, og den fungerte godt! 2 kjøleskap og vinskap var også helt toppers og kom godt med i varmen! Gode senger, romslige soverom og flotte bad. A/C på alle soverom som her er et must for oss, og alle sov veldig godt! Bassenget var helt strålende og blant de største vi har hatt når vi har leid hus! Uteplassen var også stor og flott. Noen av flisene ble litt glatte når vi badet, men så lenge man var forsiktig gikk det fint! Vi ble også imponert over sjøutsikten fra takterrassen. 

Husets beliggenhet var det som vi ble mest imponert over! Gåavstand til alt man trenger! Strand, restauranter og supermarked! Flott strandpromenade til morgenturer og masse aktiviteter ved stranden hele dagen for de som ønsker det. Til den prisen vi betalte, følte vi det var verdt å betale litt mer for dette. Flott område, og det var fortau store deler av veien ned til promenaden. 

De eneste småtingene vi ikke var strålende fornøyd med var wifi'en (men det fikk vi info om på forhånd). Den var dårlig stort sett overalt og uavhengig av hvor mange som var våken og pålogget. Dette gjorde også at TVen ikke fungerte, men vi skulle bare teste den, så ikke noe problem ( Utleiers kommentar: Dette er generelt en utfordring i Spania når mange surfer på nett samtidig, selv med høyeste bredbåndshastighet tilgjengelig. Heldigvis kommer det fibernett etter hvert også på Solkysten, og vi håper at dette er på plass i La Casita ganske snart. ) Videre var det også mye mer mygg her enn der vi var i fjor, så vi fikk oss en del stikk etter solnedgang, men det er nå slikt man må regne med på tur. 

Hva gjelder info på forhånd og underveis, var denne som vanlig strålende! Vi satt også pris på å kunne ta huset i bruk i det vi kom frem og å få være der lengst mulig før avreise! 

Vi håper å få dra tilbake til dette paradiset! Tusen takk for strålende anbefaling, Bente! Vi skålte for deg titt og ofte der nede, og alle var enig i at Bente leverte i år også :)

Mvh.

Trine-Benedikte m/familie

Les mer...

Casa Delfin juni/juli 2017

Hei Bente,

Vi hadde et fantastisk opphold i Casa Delfin, og takker så mye for at vi fikk leie denne nydelige villaen. Store og små storkoste seg, og ingen hadde lyst til å reise hjem. Bassengområdet i Casa Delfin er virkelig flott, med flere sittegrupper og nok solsenger. Den overbygde terrassen er også kjempeflott. Deilig å kunne trekke seg litt tilbake fra solen når det var på det varmeste ;-)

Villaen har alt man trenger for et behaglig ferieopphold, og området rundt eiendommen er nydelig. Og så var det så kjekt at det er så kort vei til alt. Vi besøkte både tivoli og badeland, og det var stor stas for de minste. Og så hadde vi en flott dagstur til Gibraltar. Stranden besøkte vi også noen ganger i løpet av de tre ferieukene, men det rare var at barna raskt ønsket seg tilbake til Casa Delfin og bassenget der :-)

Tusen takk for oss og for flott oppfølging fra din side, Bente. Vi kommer helt sikkert tilbake til Casa Delfin om ikke alt for lenge :-)

Hilsen Thomas m/ familie

Les mer...

La Casita juli 2017

Hei :-)

Da var dessverre nok et opphold på La Casita over. For fjerde gang har vi hatt en helt super uke i denne praktfulle villaen, og hadde den ikke vært utleid neste sommer hadde vi kommet tilbake for femte gang. Vi har ingenting og utsette på noe, vi stortrives i La Casita :-) Den ligger helt supert til, med korte avstander til det meste.

Å leie via dere er helt supert, både med oppfølging, informasjon og service. Neste sommer gleder vi oss til å prøve Casa Estrella, men håper at vi kommer tilbake til La Casita ved en senere anledning.

Pengene er kommet på konto.Takk for nok en fantastisk sommerferie gjennom dere :-)

Med vennlig hilsen

Elin m/ familie og venner

Les mer...

La Casita juli 2017

Hei Bente,

Takk for tilbakemeldingen. Har nå hatt en uke oppe i Molde med flytting for mine foredlere. De holder på å flytte fra hus til leilighet og jeg har derfor vært litt «offline», beklager derfor sent svar.

Det er veldig trygt og godt å leie hus gjennom deg og ditt firma Bente, vi har de beste anbefalinger både i forhold til prosessen og servicen før, under og etter opphold, her gjør du alt riktig Bente :-) Jeg forstår veldig godt at det er rift om husene du har til utleie. Kan tro jeg markedsfører deg, men det kan ha en bakside, det er at vi ikke får leid hus uten å booke lang tid i forvegen :-):-)

Huset vi leide i år var perfekt for våre behov, passe størrelse og en meget perfekt plassering. Området var stille og rolig med hyggelige og rolige naboer. Gangavstand til restauranter, dagligvare og strand var et stort pluss. Huset var meget delikat, praktisk innredet av høy kvalitet. Bassengområdet var perfekt for barn og voksne og det var såpass åpent at det kom mye luft/trekk inn på området og hadde derfor en svalende effekt. Utsikten til havet var også et stort pluss med måneskinn på kveldene. Huset var rent og pent når vi kom med alle fasiliteter og redskaper en trenger, utegrillen ble benyttet flittig og fungerte etter hensikt.

Det eneste vi har å utsette på oppholdet er WIFI tilgangen, det var meget ustabilt og nesten ubrukelig ( TV og internett). Her fungerte vår egen 4G mye bedre. I den store sammenhengen har dette lite å si, men kan være noe å se nærmere på for at oppholdet skal gå fra 6 til 6+(1-6) :-) ( Utleiers kommentar: Dette er generelt en utfordring i Spania når mange surfer på nett samtidig, selv med høyeste bredbåndshastighet tilgjengelig. Heldigvis kommer det fibernett etter hvert også på Solkysten, og vi håper at dette er på plass i La Casita ganske snart. )

Området huset ligger i gir mange muligheter for utflukter, i år reiste vi til Malaga og til Ronda, + noen utflukter til småbyer rundt i området. Restauranter i nærområdet var en meget positiv opplevelse med meget god mat og fantastisk service.Jeg fikk også syklet en del om morgenene, turer opp til Pueblo Mijas og inn til Fuengirola ble hyppig besøkt. Spanske bilister er hensynsfulle, mens leiebiler gjerne med skandinavene var lett å plukke ut, de passerte deg med minst mulig margin og oppførte seg som hjemme i Norge :-)

Etter at vi fikk bekreftet at Casa Mactub var ledig i 2020 kom det opp et spørsmål fra min kone og vårt vennepar om det kan være en mulighet å leie La Casita en uke og Casa Maktub en uke i samme periode? Vi har ikke konkludert, men ønsker bare å undersøke muligheten?

Ha fortsatt en fin sommer, jeg sitter nå oppe på hytta vår ved Ringebu, her er det 8,3 grader og regnvær, men etter 3 uker med sol føles det helt greit :-)

Med vennlig hilsen

Svend med familie og venner

Les mer...

La Casita juli 2017

Hei Bente!

Mange takk for rask ekspedering av depositum. Og som alltid er det topp service og oppfølging fra deg både før, under og etter oppholdet.

La Casita holder seg godt. For ungdommen er det frustrerende med ustabilt og tregt Internett. Så hvis man kunne sette fingeren på noe så er det kun dette med raskere og mer stabil løsning og dekning i hele huset (mangler i østre del). Teknisk sett lett og løse, men det er jo sikkert en kostnad med raskere/mer stabilt Internett. :-) ( Utleiers kommentar: Dette er generelt en utfordring i Spania når mange surfer på nett samtidig, selv med høyeste bredbåndshastighet tilgjengelig. Heldigvis kommer det fibernett etter hvert også på Solkysten, og vi håper at dette er på plass i La Casita ganske snart. )

Så kort oppsummert så er vi meget fornøyde som alltid! Hva er det du evt har ledig i 2018? Ser for oss en uke i juli eller en av de to første ukene i august.

Mvh Børre m/ familie og venner

 

Les mer...

Casa Maktub juli 2017

Hei Bente

Takk for hyggelig melding. 

Vi har stortrivdes i Casa Maktub, alle mann. Det er et fantastisk hus, både for voksne og barn. Det er utvilsomt et sted vi kan tenke oss å dra tilbake til. Den eneste "risen" vi har til huset er et ønske om et utedusj og at nettverket var litt tregt, slik at vi ikke fikk sett norsk TV. Men, det er virkelig langt ned på ønskelisten og har ikke påvirket oppholdet nevneverdig. (Hadde det vært fotball VM derimot, kan det hende noen av gutta hadde blitt frustrerte ;-) ).  ( Utleiers kommentar: Dette er generelt en utfordring i Spania når mange surfer på nett samtidig, selv med høyeste bredbåndshastighet tilgjengelig. Heldigvis kommer det fibernett etter hvert også på Solkysten, og vi håper at dette er på plass i Casa Maktub ganske snart. )

Servicen fra dere, både på forhånd og underveis, har vært upåklagelig. Informasjonen før oppholdet og mens vi var der har vært helt perfekt, og har vi hatt spørsmål, fant vi stort sett svar i infoheftet eller så svarte dere umiddelbart på en henvendelse.

Så; takk for at dere bidro til en uforglemmelig ferie. Sønnen vår gråt da vi skulle dra ;-) De som reiste hjem lørdag er vel hjemme, mens vi koser oss fortsatt i varmen. 

Beste hilsen

Siw m/familie

Les mer...

Casa Estrella juli 2017

Hei Bente!

Å bestille ferie og hus er alltid noe nervepirrende da man lett kan føle seg usikker både på utleier og om huset faktisk står til forventningene. Denne ferien har vært en suksess fra start til slutt!! 

Huset (Casa Estrella) sto til de grader til forventningene, både ut i fra bilder på deres hjemmeside og hva vi ble lovet og fortalt før avreise. Dere svarte på alle våre spørsmål under oppholdet noe vi satt stor pris på! Alt i alt fremstår dere som en meget seriøs utleier! Også veldig hyggelig å bli møtt av Anita når vi ankom huset. Casa Estrella er perfekt tilrettelagt for familier med mindre barn og vi voksne følte vi hadde god kontroll på de minste til enhver tid! Vi kommer utvilsomt tilbake ved en senere anledning og håper dere klarer å få tak i flere tilsvarende hus :-)

Viva Estrella !!!

Hilsen Trygve m/familie og venner!

Les mer...

Casa Rododendro juli 2017

Hei Bente,

Tilbaketuren gikk fint. Så lenge vi flyr SAS går det bra!

Vi hadde en meget god uke i Casa Rododendro. Huset er veldig godt tilpasset en familie med tre generasjoner, velutstyrt og bra på alle måter. Helhetsinntrykket er veldig bra, og din service og oppfølging har vært helt utmerket. Vi anbefaler deg gjerne til andre hvis det skulle bli aktuelt. Og fortsatt god sommer til deg også.

Oddbjørn med familie

Les mer...

Casa Maktub juli 2017

Bente

Vi har hatt et kjempe opphold på Casa Maktub, det har vært som «damene» sier; vi har bodd på «lukket visning.» Deres service før, under og etter oppholdet har vært eksemplarisk, ingen ris å få her, kun ros.

Hilsen Roger m/ familie

Les mer...

Casa Estrella juni/juli 2017

Hei Bente

Ja nå har vi kommet oss på hytten, og nyter ettermiddagssolen. Ikke så værst det heller:)

Pengene er kommer inn. Takk for det. 

Som tidligere år har vi bare positive tilbakemeldinger. Oppfølging i forkant og når vi er der nede er upåklagelig. Det føles veldig trygt å vite at du aldri er lengre unna enn en tlf, og at du følger alt opp med en gang. Veldig bra:)

Estrella er jo et fantastisk hus det også. Luksus. Ikke noe annet å si. God sommer videre til dere, og tusen takk igjen for at vi har blitt så godt ivaretatt. 

Vi holder kontakten ut over høsten:)

 

Hilsen Wenche m/ familie.

Les mer...

Casa Maktub juni 2017

Hei! 

Hjemreisen gikk veldig bra for alle sammen, og lille er fortsatt i magen :-) 

Vi har virkelig hatt en helt fantastisk ferie i Casa maktub, som vi aldri kommer til å glemme! Dette var virkelig et nydelig hus med et fantastisk uteområde for både oss og barna. :-) 

Vi kunne ikke hatt en bedre ferie. Vi synes dere har utmerket service, og det er virkelig ingenting å klage på. Veldig hyggelig å treffe dere også :-) 

Fortsatt god sommer til dere! 

Mvh Ann Mari m/ familie

Les mer...

Casa Mariposa juni 2017

Hei Bente, da er vi tilbake i kalde Trøndelag og første dag på jobb er over.

Vi hadde en kjempefin uke i La Cala de Mijas og Casa Mariposa. Veldig fint hus, stort og det passet godt når vi var 12 stk med stort og smått. Fin gangavstand ned til stranden og nærbutikk. Min søster leide jo Casa Delfin i fjor og det jeg savnet i Mariposa var flere muligheter for sitteplasser ut både i sol og skygge slik som det er der, det var bare spisebordet på terrassen. Eieren av Mariposa bør spandere nye bilder av huset sitt, det er så flott men det kommer ikke så godt frem på bildene.

Vi hadde to fantastiske kvelder på Las Llaves, topp mat.

Servicen vi har fått fra deg Bente har vært overveldende, det er dette som gjør turen mye enklere for oss.

Vi ønsker og bestille med Drømmeferien senere også og jeg anbefaler det til venner og kollegaer som tenker på fastlandet. Har veldig lyst på et opphold til i Casa Delfin og så har jeg lyst og prøve La Casita, så vi får bare begynne og planlegge:)

Tusen takk for god hjelp og service.

Hilsen Anne Merete m/familie

Les mer...

Casa Maktub juni 2017

Hei Bente,

Vi hadde det kjempebra i Casa Maktub! Ingenting å utsette på noe, servicen fra dere var 110%, kunne ikke vært bedre! Takk :-)

Magne m/ familie

Les mer...

La Casita juni 2017

Hei Bente!

Hjemturen gikk fint, og vi er vel hjemme i Norge.

Håper du var fornøyd med husets tilstand og opprydning når vi reiste.

Vi hadde et flott opphold på La Casita og var veldig fornøyd. Både med selve huset og stedet, men også med servicen fra deg. Vi har ingen ting å utsett. For oss var dette et luksus opphold. Vi er jo også godt kjent med området fra tidligere. Forstår at huset er populært.

Du hører nærmere fra meg om leie i 2018. (P.t. ser jeg at 1 uke, fra 4. Til 11. august kan være aktuelt)

Ønsker deg en herlig helg!

Stig m/ familie

Les mer...

Casa Estrella juni 2017

Hei Bente :-)

Takk for sist.  Turen hjem gikk fint selv om det var noe trasig å bli møtt med typisk vestlandsværet igjen…

Jeg må få lov til å takke for ett fantastisk flott opphold.  Vi hadde ganske store forventninger til Casa Estrella og det innfridde til gangs. 
Vi storkoste oss og kan ikke få fullrose det nok. Område er flott, huset var perfekt og vi kommer til å drømme oss tilbake dit.

Da vi endelig fikk bestemt oss for tidspunkt for leie av hus så har servicen fra deg i forkant og under oppholdet vært superb.  Veldig god informasjon før reisen og under oppholdet fikk vi raskt gode svar på SMS fra deg.  Dette er vi veldig takknemlig for.

Alt i alt så er vi veldig, veldig  godt fornøyd og håper at vi kan benytte oss av deres tjenester ved en senere anledning. Ønsker dere fortsatt en riktig god sommer og nok en gang takk for at ferien ble uforglemmelig.

Mvh

Arve Gisle Stueland m/ familie

Les mer...

La Casita september 2016

Kjære Bente,

Vi har lyst til å komme med noen betraktninger knyttet til vårt ferieopphold i villa La Casita i siste tredjedel av september i år.

Vi er tre vennepar som ferierer i middelhavsområdet på 4. året, og har stort sett bare gode minner fra denne type ferie, i moderne villaer med privat basseng og alle nødvendige fasiliteter. Soverom med eget bad gir kombinasjonen av "privatliv" sammen med fellesskapet med gode venner på fellesarealene i tilknytning til bassenget og terrassene. For oss er dette er en vellykket kombinasjon. 

Vi bruker relativt store ressurser på disse feriene, og trygghet for at alt er i orden med kontrakter, pengeoverføringer, renhold og service generelt er viktig for oss. (Vi har ikke alltid følt oss helt trygge på at disse forholdene var betryggende ivaretatt.)

Når det viste seg at villa La Casita var operert av et norsk selskap følte vi oss trygge, og når adressen viste seg å være Kleppestø på Askøy var vi helt sikre på at alle formelle forhold ville bli ivaretatt på en god måte. Ikke minst vi som bor et "steinkast" unna, i Strusshamn ble beroliget. 

Servicen har vært meget tilfredsstillende for oss gjennom hele prosessen fra første henvendelse ble gjort i januar 2016, og til depositum ble tilbakeført nå i oktober. Mottagelsen i La Casita, renholdet midtveis i utleieperioden, og den "usynlige" poolforvalter gjorde alle jobben sin på en tilfredsstillende og diskret måte. Besøket dere hadde i villaen mot slutten av oppholdet vårt understreket denne service innstillingen.

Ingen evaluering uten et par kommentarer om forhold som kan forbedres.

Kaffemaskinen fungerte, men tok laaang tid for å lage morgenkaffen til 6 personer.

Kjøkkenet var generelt meget velutstyrt, men (som vanlig) kunne minst en kokkekniv vært noe skarpere når biffen skulle trancheres.

Når vi i disse dagene ber om å få reservert villa La Casita også neste høst er det det beste uttrykket for at vi har vært fornøyd. Det er første gang vi tar sikte på å komme tilbake til samme sted. I tillegg til selve villaen er det nærheten til alle de fasiliteter vi ønsker som drar oss tilbake. Stranden, supermarkedet og restaurantene. Og, gode kommunikasjoner til nærliggende byer og severdigheter.

For å konkludere, vi hadde et fantastisk opphold i villa La Casita, og kommer gjerne tilbake.

På vegne av tre vennepar

Kristen

Les mer...

La Casita oktober 2016

Hei Bente

Beklager sen tilbakemelding, men her har det gått litt i ett siden vi kom hjem.

Takk for e-posten og tilbakebetaling av depositum. Og ikke minst, tusen takk for et fantastisk opphold på La Casita! Vi hadde en helt super uke! Og mye av grunnen til det var den utrolig gode servicen fra dere, både i forkant av oppholdet, under oppholdet og i etterkant. Prosessen i forkant var veldig ryddig, og du fulgte opp med svar på mine e-poster raskt og med utfyllende og god informasjon. På grunn av alt dere hadde tilrettelagt for oss før vi kom, både med taxibestilling, leiebil, handling av mat osv, var det også veldig lettvint å være på tur. Det var helt supert at dere kom og møtte oss i villaen og viste oss rundt, selv om vi landet sent på kvelden (natten). Takk også for alle gode tips til utflukter og restauranter mens vi var på tur. Den beste kvelden var på restauranten "El Oceano", som dere anbefalte! Utrolig god mat og service. Villaen var helt nydelig og veldig godt utstyrt. Veldig høy standard på både hus og uteområdet. Vi manglet ingenting under vårt opphold. Både selve huset, svømmebassenget og området villaen lå i passet perfekt for vårt opphold. Så tusen takk for fantastisk service fra dere og for at vi fikk bo i det flotte huset "La Casita". Vi kommer gjerne igjen!! Og vi kommer til å anbefale dere på det varmeste til alle andre som ønsker å leie hus på solkysten.

Vi glemte forresten bilsetet i garasjen på La Casita, men han vi leverte leiebilen til sa at han skulle ta kontakt med deg og at det ikke var noe problem. Håper det har gått i orden. Vi klarte å låse villaen før vi kom på at bilsetet lå i garasjen..

Veldig hyggelig å hilse på dere, og morsomt at vi også hadde felles kjente!! ;) Vi snakkes nok helt sikkert igjen ved en senere anledning!

Hilsen Ragni (og resten av gjengen)

 

 

Les mer...

Casa Delfin september 2016

Hei Bente!

Nå har jeg vært sengeliggende i tre dager, så det har vært litt stille fra meg :-)

Jeg må bare få si tusen takk for alt i forbindelse med turen vår, vi er alle veldig imponerte over den oppfølging og service vi har fått. Villaen i seg selv var jo også suveren. Hyggelig å høre at villaen ble tilbakelevert i god stand, det er sånn vi ønsker å ha det! La merke til at det ikke er alle som har vært like opptatt av det tidligere (masse merker etter biljardkø i taket i kjelleren), og synes det er trist at ikke folk har mer respekt for andres eiendom enn det.

Dere fortjener all den ros dere kan.  Har «dessverre» ikke noe ris til dere ;-)

Jeg håper jeg kan komme tilbake til deg kanskje allerede til neste år jeg, men da blir det nok med et mye mindre reisefølge og kanskje leie av en leilighet ved sjøen ;-)

Tusen takk for denne gang, så hører du nok fra meg plutselig! Ha det fint i mellomtiden! :-)

Hilsen Knut Arne

Les mer...

Casa Mirada 1 - juli/august 2016

Hei Bente

Vi takker for en fantastisk service i forbindelse med  ferien vår i Casa Mirada 1 på Solkysten. Dere levde virkelig opp til navnet deres, Drømmeferien, for denne  ferien ble absolutt en «drømmeferie» for oss.

Alt var på stell, fra ankomst Malaga, til  avreise til Bergen igjen.  Leiebilen var på plass, det samme var vertskapet, og alt var tilrettelagt for oss. Det var bare å lene seg tilbake og nyte dagene.

Vi hadde tre herlige uker i villa Casa Mirada 1, fra 19.juli til 9.august. Vertskapet var utrolig positive og hjelpsomme. Villaen hadde alt man kunne tenke seg, og var utmerket utgangspunkt for ferien vår.

Med leiebilen kunne vi besøke alle de maleriske stedene dere hadde anbefalt oss i info-katalogen. Godt at noen hadde tråkket opp sporene for oss. Vi besøkte alle byene mellom Malaga og Gibraltar, pluss et par fjellbyer. Vel tilbake i Casa Mirada kunne vi nyte dagene og kveldene ved bassenget, eller i bakhagen som var fullt utstyrt med grill, sittegrupper og loungegruppe.

Det ble tre uforglemmelige uker, og vi kommer mer enn gjerne tilbake.

Mvh

Hilde og Ragnvald

 

Les mer...

Casa Rododendro august 2016

Hei Bente.

Hjemreisen gikk veldig fint, og vi er storfornøyde med oppholdet vårt i Casa Rododendro.  For et  hus, for en plass og for en utsikt, vi har hatt det helt fantastisk.

Sol fra skyfri himmel og over 30 varmegrader var også absolutt på pluss siden. Området huset ligger i var veldig stille og fredelig, ikke langt fra sentrum, og ikke langt fra stranden. Vi valgte å ta taxi både til stranden, og da vi var ute og spiste om kvelden, men avstandene  var innen gangavstand. Det var veldig enkelt å bestille taxi, og den var der på 3-5 min, rimelig var det også. Det var nyttig og  kjekt med mappene med forslag til aktiviteter, spisesteder, viktige telefonnr. og div. opplysninger om stedet.


Det var supert at du ordnet taxi fra og til flyplassen .( Avstanden var også veldig grei)  Jeg har fått mye skryt av de andre for å ha" funnet" denne plassen, den var helt perfekt for oss. Som de sa: Vi behøver egentlig ikke lete etter noe annet .  Servicen, før, under og etter oppholdet har vært helt upåklagelig , veldig ryddig og ordentlig, god informasjon, raske svar og lett tilgjengelig.   (Depositumet var inne på kontoen rett etter hjemkomst.)  Vi kommer gjerne tilbake. 

Casa La Mirada, august 2016

Hei igjen, Bente!

Her kommer familien Opdals tilbakemelding på ferien vår:

Huset vi leide er definitivt det flotteste vi har leid noen gang, og vi har stort sett leid hus ulike steder i Europa de siste 15 årene. Innvendig var jo huset helt fantastisk med et herlig kjøkken, tre flotte bad i tilknytning til soverommene, samt et felles toalett som var i 1. etasje - veldig praktisk når man stort sett er ved bassenget hele dagen. A/C på soverommene gjorde at vi alle sov godt om natten - til tross for en natt hvor det nok var over 30 grader. Uteområdet var også helt topp og hadde alt vi kunne be om. Strålende basseng med nydelig utsikt oer havet, og flotte utemøbler til alle. Vi frykter rett og slett det blir vanskelig å toppe dette huset neste gang vi skal på ferie. Huset lå en ca 30 min fra flyplassen, og sentralt i forhold til andre steder som Marbella, Puerto Banus osv. Eieren Christer hadde vi en veldig god tone med, og det var veldig praktisk at han bodde rett over gaten. Han var også veldig tilgjengelig på telefon ved spørsmål. Kontakten med deg Bente i forkant var også helt upåklagelig! Alltid kjappe og gode tilbakemeldinger, så vi har bare positive tilbakemeldinger å komme med. Kan trygt anbefale både venner, familie og kollegaer å benytte dine tjenester i fremtiden. Tusen takk for god service !

Mvh Trine-Benedikte

Les mer...

La Casita august 2016

Hei Bente,

Vi hadde en fantastisk uke i Spania. Begge familiene var veldig fornøyde. Når det gjelder La Casita må jeg si at det var et utrolig flott hus, både innendørs og utendørs. Huset levde så absolutt opp til forventningene til et hus i den prisklassen. Det store utearealet var helt herlig. God boltreplass for store og små. Flott størrelse på bassenget også. Innendørs var huset flott, fint kjøkken med alt vi hadde behov for og fine bad. Vi har ingenting å utsette på huset. 

Området var også veldig hyggelig. Rolige omgivelser, ingen støyende naboer. Vi benyttet oss av det lokale supermarkedet og to av restaurantene i nærområdet. Nærmeste strand og by var også hyggelig. Det er fjerde gang vi leier hus i Marbella-området og begynner å bli bra kjent i området.

Når det gjelder deres service må jeg si at du/dere er veldig flinke. Du har fulgt opp veldig bra både i forkant og under oppholdet. Svært hyggelig at vi også fikk være noen timer ekstra avreisedagen. Takk for oppfølgingen. Dette gjør at vi får lyst til å leie gjennom dere igjen.

Totalopplevelsen har vært veldig bra!!

Hvilke uker er La Casita ledig i juli og august 2017?

 Mvh Lars Martin

Les mer...

Casa Delfin, juli og august 2016

God morgen Bente

Depositumet har kommet inn, så tusen takk for det.

Turen hjem gikk helt fint, og nå bare venter vi på at solen skal titte gjennom tåken her... Kan jo håpe på litt varme og;)

I år som i fjor er vi veldig fornøyde. Jeg synes du er kjempeflink med å følge opp, og det er veldig tillitsvekkende og trygt når du sender oss meldinger underveis i oppholdet. Opplever at du er veldig tilstede for oss, og alltid klar for å hjelpe. Kunne ikke vært bedre:)

Ang området og huset, så er det bare trist at vi ikke får til å leie Delfin neste år igjen. Men tenker at jeg absolutt har lyst å bo der flere ganger. Flott hus med fine rom og fantastisk uteplass. Der kan man finne både sol og skygge. Deilig med palmene som gir en slik deilig sol-skygge. Fine solsenger og utemøbler.  Veldig bra:)

Synes dere gir en veldig god service, og jeg forstår godt at dere får "faste" kunder. Føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Ang neste år, så heller vi mot Estrella i de to ukene juni-juli. Jeg håper i alle fall det, nettopp pga området;) Vi satser på at vi kommer med endelig svar innen et par dager:)

Ha en flott dag, enten du er kommet hjem, eller fremdeles er i deilige Spania:)

Vennlig hilsen Wenche

Les mer...

Casa Estrella juli 2016

Hei og takk for sist,

​Ser ikke bort fra at vi vender tilbake til samme område ved en annen
anledning. Det var en topp plass å være:-) Er så mye å gi ros for, at jeg gjør
det heller enkelt og bare sier at alt var helt topp og vi hadde et topp opphold både store
og små.

Et ekstra stort pluss til deg som faktisk alltid var tilgjengelig om vi lurte
på noe:-)

Hilsen Kim og gjengen

Les mer...

Casa Rododendro juli 2016

Hei Bente,

Tusen takk for en fantastisk opplevelse i et hus som var bedre enn man kunne forestille seg - dette var rett og slett ypperste klasse!! Alt fra service til kvalitet var topp og vi kommer garantert til å bruke dere igjen.

Hilsen Heidi med familie

Hei !

Da er vi vel hjemme i Norge.  Alle sammen veldig godt fornøyde.  Flott hus som passet oss perfekt.  I går hadde vi 10 års bryllupsdag, og feiret på utkikksrestauranten inne i byen ( El Muro i Benalmadena Pueblo ) som var anbefalt i informasjonsheftet deres.  Fantastisk aften.  Tusen takk for meget god oppfølging både før og under oppholdet vårt.  Vi gir deg våre beste referanser !! 

Beste hilsen Anja og Martin med barn

 

Les mer...

Casa Maktub juli/august 2016

Hei,

Sitter nå inne og ser ut på regn og stiv kuling med varmepumpen på full speed. Lengter tilbake til Casa Maktub! Huset var bare fantastisk, romslig og godt for gjengen vår. Bassenget og den store hagen var et eldorado for ungene.  Beliggenheten var flott i rolige omgivelser, med utsikten opp mot Mijas Pueblo og ut mot sjøen.

Takker for god service og vil anbefale huset og Drømmeferien.no til venner og skal vi leie feriebolig en annen gang,vet jeg hvor jeg skal henvende meg!!

Hilsen Tove Kristin

 

Les mer...

La Casita juli/august 2016

Hei Bente,

Ja, nå er vi vel hjemme og innhentet av hverdagen.  Kr 5000 er tilbake på min konto, så alt er i henhold til avtale.

Servicen fra deg Bente har vært utmerket helt siden vi bestilte oppholdet. Akkurat passe med kontakt, tilbud om transport/leiebil og annet – og med helt riktig timing.

La Casita er en flott villa som vi absolutt vil anbefale til alle som setter pris på høy standard. Det store flislagte uteområdet med et herlig basseng kan nytes fra morgen til kveld. Vi tilberedte mange måltider selv, både på det rikt utstyrte kjøkkenet og med den store gassgrillen, og inntok maten ved spisebordet ute. Det er flere sittegrupper å velge blant og flere parasoller som kan settes opp og gi behagelig skygge for den som ønsker det. Beliggenheten i en rolig gate ca 500 m fra stranden er perfekt. Stranden og strandrestaurantene gir mulighet for variasjon fra bassenget. Med gangavstand, ca 5 min, til nærbutikken er det enkelt å handle det man trenger uten mye planlegging og bilkjøring.

Etter et par dager av oppholdet fikk vi besøk av elektriker som ordnet noen småting og senere kom det reparatører som fikset en liten defekt på porten på oversiden. Dette var dyktige og imøtekommende folk som bare sørget for å understreke det gode inntrykket av stedet som vi allerede hadde.

Vi fikk god hjelp av Rafael på avreisedagen med koffertene våre og han ønsket oss velkommen tilbake. Dersom vi reiser til Costa del Sol igjen er dere et naturlig førstevalg for oss!

Hilsen Terje med familie

 

Les mer...

Casa Rododendro juli 2016

Hei ! Da er vi alle hjemme igjen etter en alle tiders ferie i Benalmadena . Alle er vi enige om at det sto til forventinger og vel så det. En kjempehyggelig og praktisk bolig for et så stort følge som vi var. Alt har fungert og vi vil få takke deg Bente for veldig god jobb med info og oppfølging fra dag en. Vi har allerede fått henvendelser på boligen fra kjente som kan være interessert for leie senere. Det kan også hende vi tar kontakt ved en senere anledning. 

Ha en fortsatt god sommer !

Med hilsen

Jarle m/familier

Les mer...

La Casita juli 2016

Hei Bente :-)

Da har vi for tredje året på rad vært på ferie i den fantastiske villaen La Casita.  Vi har nok en gang hatt en super ferie i fantastiske omgivelser.  Huset har alt en trenger for en avslappende ferie.  Nå føler vi oss litt kjent i området og har våre faste utflukter som vi tar :-) Helt supert med det heftet som ligger i huset med tips å gjøre :-)

Servicen fra dere er helt super, kunne ikke blitt bedre :-):-)!!!

Vi er ikke «lei» av La Casita og vil gjerne leie villaen for fjerde året på rad neste sommerJ fra 22. til 29. juli.  Supert om du kunne booket niseter for oss også – så er vi sikker på at vi får den.  Veldig hyggelige og serviceinnstilt de vi leier bilen av !! :-):-)

Gleder oss allerede til neste sommer, reisefølget blir det samme som i år :-)

Klem fra Elin :-):-)

Les mer...

Casa Estrella juli 2016

Hei Bente

Hjemreisen gikk fint. Vi har hatt nok en nydelig ferie. Herlig sted og nydelig villa. Stedet og villaen svarte til alle våre forventninger og ønsker.

Vh Bertil

 

Les mer...

Casa Maktub juli 2016

Hei!

Tilbakemeldingen fra meg og min gjeng er at vi har vært superfornøyde med oppholdet hos dere. Spesielt servicen som ble utvist i forkant og under oppholdet var helt outstanding. Villaen var helt super og vi manglet absolutt ingenting. Det blir ingen ris fra oss fordi det simpelthen ikke var noe negativt å sette fingeren på :-)

Ha en fortsatt fin sommer!

Tomas

 

Les mer...

Casa Rododendro juli 2016

Sms fra gjestene siste kveld før hjemreise:

Vi har hatt det helt supert i dette flotte huset.  Alle har kost seg masse :-) Uka går alt for fort, men dette går det absolutt an å gjøre igjen.  Takk for utrolig bra service.

E-post fra gjestene etter oppholdet:

Hei Bente,

Hjemreisen gikk bra og vi har fått mange utrolig flotte ferieminner og opplevelser, mye på grunn av veldig god service fra deg i tillegg til det flotte huset og stedet.  PS: Hva har du ledig per nå i juli neste år.  Alle hus er aktuelle. 

Mvh Kim Helge Dahl

 

Les mer...

La Casita juli 2016

Hei,

Vi er veldig fornøyd med oppholdet, og har ikke noe å utsette på noe. Litt mindre klor i bassenget om mulig, men her er jeg langt utenfor mitt kompetanseområde! La Casita overgikk forventningene til alle, og det er ikke så ofte skjer, så det var veldig hyggelig!

Området innfridde til gagns, faktisk så mye at det er mulig vi begynner å titte etter noe eget der..

Vi er veldig fornøyd med servicen, og vil absolutt både anbefale dere til andre og selvfølgelig leie gjennom dere igjen selv. Det med hele juli var ikke spøk..

Takk for veldig bra ferie for denne gang, lykke til med resten av sesongen!


Vennlig hilsen

Torbjørn Myhre

 

Les mer...

La Casita juni 2016

Hei Bente,

Det var litt småkjølig å komme hjem, men i dag er det blitt ganske mye varmere, så det er deilig :-)

Huset stilte helt til våre forventninger, nesten bedre enn forventet. Uteområdet på huset er også kjempeflott, god plass. Nærområdet var også helt prima, gangavstand til både supermarked, restauranter og strand.

Og servicen din synes jeg var helt perfekt, den kunne ikke vært bedre. Vi følte oss veldig trygge på forhånd at denne ferien kom til å bli bra og veldig greit å ha en person å forholde seg til.

Ser ikke bort ifra at du hører fra meg igjen ved en annen anledning.

Du må gjerne bruke dette som referanse på hjemmesiden.

Mvh Liv

Les mer...

Casa Maktub juni / juli 2016

Hei Bente.


Vi hadde ein fin tur heim fra Malaga, men det var lite kjekt å landa på Flesland til pøsregn. Vi var ganske så våte før vi var i bilen. Men, vi var forberedt på at været var sånn her.
Når det gjelder ferien vår så er vi veldig, veldig fornøyde alle sammen. Huset var kjempeflott og bassenget og uteområder om mulig enda bedre. Vi var litt rundt omkring, men faktisk ikkje på stranda for alle ville heller bada i bassenget. Vi er også veldig godt fornøyde med servicen du har gitt oss. Vi synes det har vert veldig greit å leige fra et norsk firma. Det er enklere å spørre om ting og være sikker på at alt er forstått. Så tusen takk for at vi fikk leige det flotte huset.

Vi er også veldig glade for at vi hørte på ditt råd når d gjaldt leiebil. Det hadde blitt veldig tungvint uten den.


Så igjen takk for oss og kanskje dukker vi opp igjen et annet år.


Helsing fra Else

Les mer...

Casa Rododendro juni / juli 2016

Hei Bente,

Jeg svarer på vegne av Frode og meg :-)

Huset var utrolig flott og levde helt opp til våre forventninger ut fra annonsen på nett.

Veldig god dialog i forkant av ankomst, og vi hadde løpende kontakt gjennom leieforholdet. Enkel og lettfattelig veibeskrivelse gjorde at vi fant eiendommen på første forsøk :-)

No var det ikke så mye spørsmål under selve oppholdet, men du svarte veldig kjapt på alle henvendelser, noe jeg setter pris på :-) Liker å få kjapp tilbakemelding :-)

Vedlagt hefte i huset var veldig nyttig for oss, og inneholdt all den informasjon man trengte for å få et flott opphold.

Tusen takk for lånet og ha en fortsatt god sommer :-)

Mvh

Frode, JP og resten av gjengen :-)

 

Les mer...

Casa Maktub juni 2016

Hei Bente!

Som jeg har sagt tidligere så er vi veldig fornøyd med den oppfølgingen du har gitt oss helt fra vi kom i kontakt med deg i fjor høst :-) Den har vært informativ og du har vært utrolig god til å informere oss og oppdatere oss underveis. Vi ønsker å benytte oss av dere ved senere anledning, og vil anbefale dere for andre vi kommer i kontakt med som ønsker å leie noe i Spania!

Huset var topp! Nydelig beliggenhet og utrolig rolig og stille område,- noe vi satte pris på :-)  Huset fungerte flott mtp at flere familier bodde der,- ble ikke forstyrret av hverandre, barnegråt etc.  Boligen var velutstyrt og det manglet ingenting av praktiske ting så langt vi kunne erfare.

Vi vil gjerne komme tilbake til Casa Maktub ved en senere anledning :-)  Hvordan  er været der nede i november?

En uke gikk alt for fort,- nå er vi tilbake til 15 gr og regn…. Akk ja…

Fortsatt god sommer!

Hilsen Fride

 

Les mer...

Casa Delfin juni / juli 2016

Hei Bente :-)

Hjemreisen gikk fint selv om det var skuffende å ikke få den siste dagen som vi hadde planlagt! ( Kansellert flight fra Norwegian, måtte derfor reise hjem grytidlig lørdag morgen i stedet for lørdag kveld - utleiers anmerkning ).

Vi hadde en helt topp uke i huset og alt sto til forventningene! Må takke for en helt fantastisk service,  som vi satte stor pris på både før og under oppholdet :-) Har snakket med de andre i reisefølget og vi har alle kun positive opplevelser, så vi kommer gjerne igjen :-) For oss så var beliggenheten til huset fantastisk, vi ønsket oss en stille rolig ferie med familien :-)

 Ønsker deg også en fin sommer, og igjen tusen takk!!

 Vi kommer nok tilbake :-)

 Hilsen Elisabet

Les mer...

La Casita juni 2016

Hei Bente,

Tusen takk for god sevice og oppfølging.

Vi hadde en kjempefin tur til La Cala De Mijas. La Casita var et utrolig flott feriehus. Tror alle var enige om at vi skulle hatt en uke til :) Synes det har vært veldig bra oppfølging i forkant, under og etter oppholdet. Ingen ting å utsette på det. Det var veldig bra at dere også kunne bistå med leiebiler. Informasjon og veiledning har vært helt topp. Og, vi har fått fortløpende informasjon og hyggelige meldinger hele veien.

Området var rolig og stille. Veldig behaglig. Litt støy fra nabotomt på dagtid (i ukedagene), men ikke til sjenanse ( renovering av nabohus - utleiers kommentar. )Torrenueva var en koselig liten plass. Supermarkedet var fint, men litt irriterende at de hadde sieste. hehe. Likte veldig godt Los Llaves. 

Tror egentlig dette stedet er perfekt for familier. Det er mye å gjøre i umiddelbar nærhet til stedet. Vi var både i Malaga, Marbella og Puerto Banus. Det mest avslappende med turen var dagene på stranda, med påfølgende matlaging og sosialt hjemme i villaen på kvelden.

Barna var veldig fornøyd med badebassenget. Tror alle slappet av og fikk mye ut av ferien. Deilig med et bad til hvert soverom. 

Hilsen Magnus

 

Les mer...

Casa Mariposa mai 2016

Hei Bente!

Oppholdet vårt i Casa Mariposa var kjempeflott. Våre foreldre var storfornøyd noe som var viktig for oss. De hadde ikke feriert i hus før og syntes det var helt topp. De fant roen på helt annen måte enn ved hotell. Huset var kjempefint og det var ingenting å si på noen av fasilitetene. Det og ha deg som en norsk kontakt når vi var så mange som skulle reise opplevde jeg og de andre som veldig bra og trygt. Det var ingenting å si på servicen. Du svarte på alt og veldig fort. Tusen takk! Vi lengter tilbake til spania, spesielt treåringen min

Les mer...

La Casita sommeren 2015

Hei Bente. 

Vi er i år som i fjor superfornøyd med ferien vår og valg av dere som leverandør, du er fantastisk serviceinnstilt. Følger oss opp både før, under og etter ferieoppholdet, det tror jeg ikke det er mange andre leverandører som hadde gjort. Opplever det veldig trygt å leie gjennom dere. Huset er jo også helt fantastisk - ingen ting vi mangler der. I år var det veldig kjekt å komme tilbake - følte oss litt kjent. Siste dagen før flyet gikk besøkte vi byen Ronda - det var en kjempekjekk dag, som virkelig kan anbefales til andre.

Leiebilselskapet deres er også utrolig serviceinnstilt - kjørte bagasjen til huset og kom på slaget fire for å plukke den opp på avreisedagen. Takk for at du ordnet dette.

Håper virkelig å kunne reise tilbake neste år, avventer tilbakemelding fra de andre.

Ingen ris fra oss denne gangen heller :-)

Klem Elin ☀️☀️☀️☀️

Les mer...

Casa Serena sommeren 2015

Hei Bente.

Vi kom oss vel hjem, og har nå faktisk hatt noen flotte dager på hytten som ligger like nord for Mongstad i Nordhordaland/ Sogn. Blir her to uker før det er tid for jobb igjen.

Kjekt at dere syntes at huset så bra ut.  Ikke kjekt å forlate det på noe annen måte.

Tilbakemeldingene fra oss er udelt positive. Oppfølging og info på forhånd har vært veldig bra og tilstrekkelig.

Oppfølging fra deg når vi var der nede har og vært helt super. Veldig trygt og godt, og tillitsvekkende når du sender meldinger og spør om alt er bra osv. Du var og lett å få tak i når vi trengte deg i forbindelse med alarmen.

Vi er strålende fonøyd alle mann!!!

Da hører jeg fra deg ang det ene og det andre, så er det bare til å begynne å telle ned dager og følge med på flybilletter. Gleder oss veldig til å komme ned igjen.

 Tusen takk for oss, og tusen takk for veldig god oppfølging og hjelp.

Mvh

Wenche og resten av gjengen

 

Les mer...

Leiligheter LCH 506 og 607 samt Casa Olebe

Hei igjen Bente!

Hjemreisen gikk fint og ferieminnene er mange og og gode hos oss alle.

Når man har det så flott på ferie, blir det riktignok en liten nedtur å komme hjem igjen, i allefall når været er så bedrøvelig som det er her i Tr.lag for tiden.

  

Leilighetene vi leide de første dagene var suverene. Akkurat passe store, med god utsikt i et fint område. Fantastisk å bli møtt av Tracy så sent på kvelden. Hun ga oss god praktisk info om det meste og var meget hyggelig.

 

Huset var helt fantastisk. Rent og pent med et flott uteareal i et nydelig område. Vi forstår godt at dere har hus her:)

Huset manglet kanskje noe av kjøkkenutstyr, men det betydde svært lite.. Anita tok i mot oss på en flott måte og besvarte alle våre spørsmål.. Du må hilse både Tracy og Anita og si at vi satte pris på at de tok imot oss, og hjalp oss med å finne oss til rette..

  

Alt i alt, vi vil på det sterkeste anbefale dere å leie ut leighetene og huset til andre som skal feriere i området også.

 

Når det gjelder din service og oppfølging av oss, er det bare en ting å si.. Outstanding..:)

Vi har følt oss ivaretatt fra første stund, og har vært trygg på at dette kom til å bli en flott ferie.

Vi har opplevd deg som både profesjonell og dyktig, men mest av alt har vi satt pris på din servicemindedhet og gode oppfølging. Ettersom jeg reiser mye gjennom jobb, har jeg en del å sammenligne med. Din væremåte og omtanke i måten du fulgte oss opp på, ble virkelig satt pris på. Vi vil garantert ta kontakt med deg neste gang vi skal til Spania,og vil garantert anbefale deg til andre..

 

 

Med vennlig hilsen

 

Jørgen og lill m/ fam og

Tor Einar og turid m/fam

 

 

Les mer...

Casa Escondite sommeren 2015

Hei Bente, 

Ja, hjemreisen vår gikk fint, men det var trist å forlate Spania! Ihvertfall når det var "høst" som ventet oss hjemme ;) 

Depositumet har kommet inn på kontoen vår - supert!

Her kommer litt ros/ris:

Din/deres service både før og under oppholdet har vært upåklagelig. Det har vært enkelt å få tak i deg, og vi har fått raskt svar. At du også, på svært kort varsel, kunne ordne transport for oss da vi skulle på to utflukter der nede, gjorde alt mye lettere for oss. Videre synes vi det var svært positivt at du fulgte oss opp med telefoner og SMS'er underveis i oppholdet - dette har vi aldri opplevd fra en reiseoperatør noen gang ;) Det gjorde oss trygge på at vi kunne kontakte deg dersom det skulle være noe! 

Tror ikke vi har noe "ris" å gi ;) Alt var jo helt supert! 

Min familie og jeg trivdes så godt i området at vi vurderer å reise tilbake neste år.  

Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

Mvh Helle

 

Les mer...

Casa Delfin - sommeren 2015

Hei Bente,

Vi er meget fornøyde med service i forkant, og under oppholdet :-) Eiendommen var praktfull og perfekt for oss som var så mange. Det er ingenting å klage på, eller å utsette på noe i det hele tatt når det gjelder området, huset eller eiendommen.

Vi kommer helt sikkert til å ta kontakt igjen når vi skal på feire til Spania neste gang, alle 14 var meget fornøyde med oppholdet og området Mijas/Fuengerola

Jeg kan nevnte at vi "voksne" hadde en helaften på Oscars Tapas oppe på Mijas Pueblo, og det var en fantastisk tapas opplevelse!! :-)

Ragnar

Les mer...

Casa Estrella - sommeren 2015

Hei Bente

Så flott, og det var meget hyggelig å møte deg også.

Vi hadde et supert opphold i huset og i området rundet. Huset var i overkant av våre forventninger og fungerte utmerket for oss to familiene, ja ren luksus kan det vel oppsummeres med. Det var rent og pent når vi kom, huset var velholdt og hadde alt av fasiliteter vi kunne tenke oss og mer til. Løsningen med grovkjøkken og "finkjøkken" var helt utmerket. Oppholdsrommene var store, ja så store og mange deler av huset ikke ble benyttet så mye. Bassenget og uteområdet med grill og sittegrupper var bare helt herlig og ble mye benyttet både tidlig og sent. Totalinntrykket av huset står til terningkast 6 +.

Det å leie seg hus i utlandet kan by på mange utfordringer, ikke minst betaling og trygget rundt dette. Siden Drømmeferien.no var et norsk foretak og med deg Bente i spissen var avgjørende for vårt valg i tillegg til at det var et hus som passet vårt behov. All kommunikasjon og informasjon har vært meget bra, ja helt topp faktisk, her gjør du en meget god jobb Bente. Vi har følt oss ivaretatte, viktige og godt tatt vare på av deg og dine hyggelige medhjelpere før,under og etter oppholdet.

Området huset lå i var stille og rolig og føltes trygt. Enkel adkomst til alt av fasiliteter som butikker, by og strand.  Området i seg selv med de nærmeste byene og alt av muligheter har gjort at vi skal tilbake hit på ferie igjen. Da blir det mest sannsynlig 2 uker og det blir på lag med deg Bente og ditt firma:)

Ellers gikk turen hjem meget bra, innlevering av bil gikk som en drøm og flyet var i rute, så alt fungerte perfekt, ingen bagasje forsinket/mistet så vi kan ikke be om mer tenker jeg.  

Du får ha en riktig god sommer Bente og så hører jeg fra deg i forhold til huset for 2017.

Mvh Svend

Les mer...

La Casita - sommeren 2015

Hei Bente
Vi hadde en utrolig bra uke i La Casita. (min søster med familie er forresten der denne uken).
 
Villaen var helt topp, både med beligenhet og kvalitet.  Kort vei til alt.
Jeg er også veldig godt fornøyd med din oppfølging av oss.
 
Jeg er også veldig fornøyd med leiebilfirmaet, som stilte opp midt på natten ved tilbakelevering av bilen.  Representanten fra leiebilfirmaet var veldig imøtekommende og hjalp oss med bagasjen.
 
Bare fryd og gammen hele veien :-)
 
Hilsen Helge

Les mer...

Casa Estrella - sommeren 2015

Hei Bente,

Turen hjem gikk fint. Overgangen var stor, når man våkner til 5 pluss grader.

Ellers hadde vi et fint opphold og regner med du hører fra oss igjen, samt at vi anbefaler deg til andre.

Takk for god oppfølging og ha en fin sommer.

Mvh
Leif

Les mer...

Villa Vista Alegria - sommeren 2015

Hei Bente :-)

Vi har hatt det helt fantastisk og villaen var helt perfekt. Absolutt ikke noe å klage på der :-) Området likte vi også veldig godt. Stille og rolig men alikevell nærmt alle restauranter og butikker. Dere har gjort en fantastisk jobb og hjulpet oss med alt vi har trengt hjelp til. Vi har nesten ikke trengt å tenke selv så det var veldig deilig :-) Kjempe flott at vi fikk låne biler av Christer og han har vært flink å stille opp når var har trengt noe. Jeg har anbefalt dere til mangen :-) Vi ble nok alle enige om at dit kunne vi reist igjen.

Hilsen Mari

Les mer...

La Casita - sommeren 2015

Hei Bente,

Vi hadde en fantastisk tid i huset. Det er første gang vi kommer til et feriehus (vi leier sammen hvert år) at vi synes både huset og beliggenheten er bedre en vi håpet på. 

Servicen var upåklagelig!!

Sjansene for at vi velger Drømmeferien en annen gang er store. Det er helt sikkert!!

Hilsen Ragna

Les mer...

La Casita sommeren 2014

Hei Bente.

Tusen takk for en fantastisk ferieopplevelse i regi av dere :-) Får vår del var det første gang vi leide hus og var litt skeptisk til hvem vi skulle leie gjennom, så fikk jeg tips om siden deres og vi bestemte oss for dere. Servicen og informasjonen vi har fått av dere både i forkant og under oppholdet har vært helt super!!!! Både i forhold til huset og i forhold til bilen vi leide. Alt har gått på skinner fra vi reiste hjemmefra og til vi landet igjen på Flesland :-) :-) Brosjyrene dere har laget var også veldig kjekk å bla gjennom og vi fikk mange tips som vi benyttet oss av.
 
Vi likte området veldig godt og var på flere utflukter i løpet av den uken vi var der, vi var på en del av sentrene rundt området, Miramar og  La Canada, vi var en dag i Malaga, i Puerto Banus, den lokale landsbyen og i den hvite landsbyen. Veldig greit at det var så kort avstand til de ulike stedene :-)
 
Huset var jo helt supert!!!!!!! Alle rom var jo så flott innredet og ingenting var overlatt til tilfeldighetene!!! Vi savnet ingenting i huset og koste oss virkelig!!!!!
 
Vi hadde blitt veldig glad om du kunne gitt oss en lyd når dere starter utleie for neste sommer!!! Kunne virkelig tenkt meg ned igjen til samme sted og samme hus!!
 
Tusen takk for en super ferieopplevelse!!!
 
Kommer virkelig til å anbefale dere til andre.
 
God sommer videre.
 
Klem fra Elin :-)

Les mer...

Casa Delfin sommeren 2014

Hei Bente! 

Takker for et fantastisk opphold på Casa Delfin! Og for en meget hyggelig og personlig oppfølging både før, underveis, og etter!!!

Om huset:

Et flott hus med nydelig og delikat bassengområde!!! Rent og pent, og med meget god standard på alt! Bra oppfølging av gartner og bassengmann med godt humør. En helt upåklagelig og kjempebra service av deg/dere!!! Utrolig kjappe og hyggelige svar på alt! Det lille som var i uorden ble fikset på et blunk! Via Norge! Helt imponerende! Vi er veldig fornøyd!!!

Om området:

Området villaen ligger i var kjempefint! Rent og pent. Likte at det ikke var for store forhold. Man har det meste innen kort rekkevidde. Det var også et godt utgangspunkt for dagsutflukter. Likte spesielt godt Puerto Banus. Stranden i Fuengirola var fin. Og shopping på La Canjada, og delfinshow på Selwo Marina var også helt topp! Mye gøy å foreta seg dersom man vil ha et avbrekk fra det deilige bassengområdet!

SÅ - Et besøk til Casa Delfin kan anbefales på det sterkeste!!! Jeg håper vi får muligheten til å komme tilbake!!!

 Ønsker deg og dine en fortsatt god sommer!!! Og takker for oss for denne gang!

 Hilsen

Hege m/familie

 

Les mer...

Casa Kailani - sommeren 2014

Hei Bente

Da var ferien over, og vi begynner å komme så vidt inn i "hverdagen" igjen.

Vi hadde en strålende ferie, så her kommer noen tilbakemeldinger.

Vi booker gjerne hus av dere flere ganger, og anbefaler drommeferien.no på det varmeste!

Huset var stort og finere enn bildene ga utrykk for. Har hatt en super dialog med deg fra bestilling av hus, når vi var i huset, og når vi var vel hjemme igjen. Den oppfølgingen vi har fått har vært strålende!

I tillegg fikk vi all den informasjon vi trengte før avreise, og mange gode tips til shopping, restauranter, utflukter, strender, med mer 

Vi fikk jo også et godt tips av Ole (han vi skulle booke tråløs ruter av, men som vi aldri booket likevel) om GO kart på toppen av Miramar kjøpesenter, det kan gjerne være et tips å legge til i oversikten deres :-)

I forhold til innbetaling av huset er vi også veldig takknemlig for at dere endret det litt, etter en prat med Andrea som vi reiste sammen med. Det er alltid litt skummelt første gang man leier hus av noen, og dermed godt å forsikre seg om at man kommer seg på ferie til det stedet man har bestilt.

Vi reiste også til den stranden som dere anbefalte, og likte oss så godt at det var der vi reiste igjen. Syntes vannet var veldig kaldt de første dagene, men det pleier gjerne være litt kjøligere i starten av perioden.

Flott med vasking og skift av sengetøy og håndklær i midten av perioden.

 Da tror jeg ikke noe er glemt, lykke til videre, håper virkelig dere fortsetter med utleie!

Ha en flott sommer videre :-)

Hilsen Jannicke

Les mer...

Casa Estrella - sommeren 2014

Hei

Håper alt såg bra ut etter oss.

Vi er kjempefornøyde med oppholdet og ikke minst servicen fra deg.

Eg har alltrede anbefalt dette videre til andre og vi kommer garantert til å ta kontakt igjen:-)


Mvh
Magne

Les mer...

Casa Mac1 - sommeren 2014

Hei Bente og Jarle, 

Vi takker for en fantastisk fin uke i Spania. Alle er veldig fornøyde både med stedet, huset Casa Mac1 og all den hjelpen vi fikk av dere. Vi takker for innkjøp av mat og mottakelse da vi kom sent på natta og at dere leide bil for oss. Den fikk vi mye bruk for på turer, til innkjøp av mat og til badestrand bl. annet. Huset var stort nok til at 10 personer kunne være tilstede uten å "gå oppi" hverandre og var godt utstyrt.

 Oppholdet frister nok til gjenntagelse så vi tar gjerne kontakt hvis dette blir aktuelt. Det har vært en glede å bli kjent med dere også.

 Fortsatt god sommer!

 hilsen Brit og Per

Les mer...

Casa Estrella - Sommeren 2014

Hei Bente Akermo

Takk for hyggelig opphold i en flott villa - jeg har vel aldri bodd i noe så flott før! Vi fikk både ett givende seminar og mange hyggelige sosiale stunder.

Med vennlig hilsen

Linda m/ følge

Les mer...

LCH 3-213 - sommeren 2014

Hei Bente, da var ferien over og vi er tilbake på jobb fra idag… Vi har vært kjempefornøyde med service både før vi dro og underveis i oppholdet. Det var god informasjon og beskrivelser om omgivelsene og severdigheter, jeg skrev ut de du sendte meg på forhånd slik at jeg hadde de i veska på tur som du foreslo:-) Vegard var til god hjelp når vi skulle hente bil på utleiestedet og hadde fine tips vi benyttet oss av i området, mht shopping for de unge jentene og spisesteder. Leiligheten var flott og velutstyrt!! Leier gjerne feriebolig gjennom dere igjen, og anbefaler villig til andre kjente!!

Mvh Stine

Les mer...

Casa Delfin - sommeren 2013

Hei Bente

 Idag er det tid for avreise - igjen,men denne gang fra Stavanger. Nå er ferien min definitivt over for denne gang og jeg sitter igjen med massevis av flotte minner!

Må si vi ble alle impornerte av både villaen og området - FANTASTISK!

Jeg har hatt en vidunderlig og uforglemmelig feiring av min 50 årsdag - kunne ikke vært på et bedre sted:) Takker for at dere har gjordt dette mulig for meg og min familie vi setter alle stor pris på det.  Jeg har vært tidl.i Spania men jeg må si det er første gangen jeg har sett et område som er så rent og så stelt-dette gav meg et betydelig inntrykk.

Casa delfin er svært elegangt og pent, helt upåklagelig.

Vi trivdes der alle sammen så dette skal jeg absolutt videreformidle til venner og bekjente!

Vil takke for tillit,oppfølging og formidling som har vært enestående- tusen takk!.

Takker for oss for denne gang,ikke usannsynlig våre ferieveier møtes igjen.

Ha fortsatt flotte sensommerdager.

Mvh Bente Skagevold

Les mer...

Casa Estrella - sommeren 2013

Hei Bente, 

Turen hjem gikk kjempefint, som alt annet :-) hvis du ønsker å bruke oss som referanse, er det bare å gjøre det. Vi er kjempefornøyde med alt :-) god og seriøs oppfølging fra første kontakt. Vi kommer til å anbefale dere til andre som vurderer å feriere i Spania.  Huset var særdeles flott, og vi likte stedet veldig godt. Stille og rolig, men samtidig sentralt. 

 Ønsker deg en fortsatt god sommer :-) 

 Christian. 

Les mer...

Casa delfin - sommeren 2013

Hei

Vi hadde et fortreffelig opphold og har egentlig ikke noen negative tilbakemeldinger å komme med. Huset var rent og ryddig når vi kom, det samme gjelder bassenget. Permen med info og veibeskrivelser var meget nyttig, og det var veldig greit med bytting av sengetøy etter en uke.

Vi takker for et supert opphold, og vi kommer gjerne tilbake til casa delfin ved en senere anledning.

 Ps: kjekt med litt oppfølging (meldinger) mens vi var der nede :-)

 Mvh

Øystein og Julianne

Les mer...

Casa Francesca - sommeren 2013

Hei Bente servicen din på ein skalla frå 1- 10 får du 11.  Når det gjelder huset hadde me det veldigt flott der.  Skaut over deg til ein kolega og han ville ha mail addressa di den fekk han håper det går fint.............

 mvh Jan Grov

Les mer...

Casa Delfin - Sommeren 2013

Hei Bente

Vi hadde det helt supert i Casa Delfin. All info i forkant var meget god. Tilgjengeligheten før/under/etter oppholdet likeså:) 

Jeg/vi er egentlig av den typen som ønsker å utforske nye steder, men Casa Delfin hadde alt vi trengte og vi har derfor allerede snakket om å komme tilbake ved en senere anledning:) Anita, vaskepersonalet, gartner og poolkeeper var også vennlige og gjorde en flott jobb. 

Har også anbefalt Casa Delfin til noen venner, så mulig dere får flere kunder fra Skien... Fortsatt god sommer til deg også, og igjen tusen takk for oppholdet. Både store å små hadde en flott ferie. 

Mvh Kenneth

Les mer...

La Cresta - sommeren 2013

Hei Bente.

 Ja, da har vi jo vært hjemme en stund, og det er tilbake til hverdagen:-)  

Vi er kjempe fornøyde med oppfølgingen og servicen du har ytt, både i forkant og under oppholdet. Kunne ikke vært bedre:-)) Det takker vi så mye for:-)

Vi stor koste oss på La Cresta, og nå når minstemann bare er 2 år og fortsatt sover på dagen, var dette en super løsning for oss. Vi hadde alt vi kunne tenke oss under samme tak. Som sagt, Bente oppfølgingen din, dine anbefalinger og tilrettelegging kunne ikke vært bedre! Anbefaler dere gjerne videre, og ikke umulig at vi kommer tilbake ved en senere anledning. 

Ha en fin dag og en fortsatt fin sommer.

 Med vennlig hilsen Line:-)

Les mer...

Casa Mac1 - sommeren 2013

Hei, og takk for sist!

Turen heim gjekk fint, og me hadde ein kjempeflott ferie. Tusen takk for god hjelp og service. Veldig bra :-) Glad me valgte deg og Spania :-)

Takk for denne gong, og hels Jarle òg.

Mvh

Marianne & Co.

Les mer...

Casa Mac1 og Casa Mariposa - sommeren 2013

Hei!

Hjemreisen gikk meget bra med tanke 3 små som kan være forholdsvis aktive (foreldres store mareritt på fly reiser J, men de 2 minste sov halve turen så da gikk hjemturen over all forventing J

Ellers må vi si at alle er meget fornøyde med oppholdet og med opphold på 2 helt ulike hus typer og stil som vanskelig kan sammenlignes.

Bassenget på Mariposa var helt toppers i forhold til våre barn. Sofie på 1 år koste seg utrolig mye i rullestol rampen ned i vannet som var akkurat passe for hennes del mens resterende hadde det helt knall i andre deler av bassenget.

Tusen takk for oss, og igjen så må vi nevne at vi er meget forøyde med oppholdet og en utrolig god service fra deres side som har gjort denne ferien til en fantastisk opplevelse. Vi skal ikke se bort i fra at vi tar kontakt igjen ved en senere anledning hvis ferie turen blir lagt til samme sted, for område, hus og service var i alle fall helt knall J

 En fortsatt god og flott sommer til dere også.

 Mvh

Ketil Veiseth

Les mer...

Casa Delfin - sommeren 2012

Hei Bente.

 Vi kom oss vel hjem ila helgen.  Nå fordøyer vi de fine inntrykkene vi har fra “Delfin”.

Tilbakemelding;

Huset var stort med svært god standard og mye utstyr. Hadde god plass til det beskrevne antallet personer.

Informasjonen før og under besøket var førsteklasses.  Lett å finne frem, når man fulgte beskrivelsen.

God guiding før, ved og etter ankomst av deg og dine representanter.  Samt fin oppfølging/service under oppholdet.

God sikkerhet på området.

Jeg tilbrakte mange sene ettermiddager på kjøkken og grill.  Flott tilrettelagt for egenproduksjon av mat.

Kjøleskapet som står i underetasjen kunne, etter min mening, stått på kjøkkenet.  Der hvor tørketrommelen står.  Ikke mye bruk for tørketrommel om sommeren.  Kanskje annerledes høst og vinter.

 Ellers bare fine minner og mange takk for at vi fikk leie hos dereJ

 Mvh/Gunnar

 

 

 

Les mer...

Casa Delfin - sommeren 2012

Hallo Bente!!

Ja, da er vi tilbake til vår hverdag her i Stavanger. Det er både og. Vi fikk nytt dødsbudskap i går ettermiddag. Vår kjære svigerinne døde i går. Det er vanskelige dager/ tider for familien. Livet er så uforutsigbart på så mange måter, av og til den store sorgen, av og til den største gleden.  

Jeg har ikke helt ord på hva Casa Delfin har betydd for oss!! Den største glede er bare begynnende ord. Det at vi kunne være i slike vakre, behagelige omgivelser er så fantastisk for å kunne gi slipp på det vonde innimellom. Og det klarte vi virkelig.  

Så kom Åge og resten, og det ble så fullt av latter og glede. Omgivelsene var rett og slett det beste vi kunne drømme om!!  Så vi kommer til å henvende oss til deg neste gang vi skal i området!! Vi kommer til å lage et eget album, det blir nok noen bilder på dere og. Sånt fikser svigersønnen vår.

Vi hadde to mål for ferien. 1) nyte livet sammen 2) å lære tvillingene på 5år å svømme 

Begge mål ble innfridd med topp karakter!! De svømmer, stuper og dykker!!  Vi tillot oss og å skrive i boken.

Jeg og vi alle - takker fra hjertene våre for den muligheten du og mannen din så gavmildt gav oss. Hjertelig takk Bente!!

Klem fra Janet

Ps: jeg håper å treffe dere personlig en gang, og er dere i Stavanger, gi endelig beskjed!!


Les mer...

Casa Mariposa - sommeren 2012

Hei Bente.

Ja da er det tilbake til hverdagen.  Full jobb og byttet til vinterdekk. Så det går mot vinter.... 

Etter det behov vi hadde var plassering helt super. 
Rolige omgivelser med ingen trafikk støy. Det eneste som laget lyd var noen haner som var tidlig oppe:-) 

Vi var ute og gikk morgenturer i rolige nabo gater, med en liten runde på stranden før vi stakk innom butikken for og handle ferskt brød. 

En kjempe flott restaurant ligger i passe gang avstand. 

Flott basseng som ungene var mer eller mindre i hele uken, men så nært en flott bade strand som vi benyttet oss av nesten hver dag. 

Bil er jo en nødvendighet, men det er det jo uansett. 

Ett høydepunkt for oss var den hvite byen Mijas - her var vi to turer. 
Bare 20 min med bil unna. 

Gibraltar var også en flott tur som bør reklameres for. Bare en times kjøretur unna. 

Hilsen fra kalde nord:-) 

Jørn-Andre

Les mer...